Barcelona schimbă liniile! Vine Lautaro Martinez, pleacă Luis Suarez

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat luni, 07 septembrie 2020, ora 13:22,
lautaro martinez

Barcelona îşi întăreşte atacul după ce Leo Messi a fost de acord să rămână încă un sezon la clubul catalan! Lautaro Martinez este ţinta numărul unu a grupării blau-grana.

Şefii Barcelonei vor să puncteze şi la capitolul transferuri după ce au reuşit să îl ţină pe loc pe Leo Messi. Catalanii sunt aproape de un acord cu Inter pentru transferul lui Lautaro Martinez. Au oferit 65 de milioane de euro pentru atacantul argentinian. În vârstă de 23 de ani, Martinez a încheiat sezonul trecut cu 49 de goluri marcate pentru Inter în toate competiţiile.

Argentinianul este văzut drept soluţia perfectă pentru a-l înlocui pe Luis Suarez. În vârstă de 33 de ani, uruguayanul a primit o ofertă de 10 milioane de euro de la Juventus. Cele două cluburi negociază acum suma de transfer a jucătorului care nu intră în planurile lui Ronald Koeman. Ca să treacă în Serie A, Suarez va fi nevoit să susţină un examen de limba italiană, în urma căruia va căpăta statutul de jucător comunitar.

Dacă va semna cu Juventus, Suarez va fi coechipier cu Georgio Chiellini, fundaşul pe care l-a muşcat de umăr într-unul dintre cele mai controversate momente din istoria Cupei Mondiale.

198 de goluri a înscris Luis Suarez în cele şase sezoane în care a evoluat la Barcelona.

luis suareztransferuribarcelonaLautaro Martinezmessijuventusinter
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”