Bătaie mare pe stadionul Arcul de Triumf! PROTEST după ce ministrul Ionuț Stroe a dat undă verde pentru FCSB

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 07 septembrie 2020, ora 17:43,
stadion arcul de triumf

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat duminică, la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, că FCSB va putea juca pe noul stadion Arcul de Triumf, iar fanii rugby-ului s-au revoltat.

Compania Națională de Investiții a anunțat că stadionul Arcul de Triumf din Capitală a fost realizat în proporție de 90%. A început montarea gazonului și testarea instalației de nocturnă.

Stadionul Arcul de Triumf va fi finalizat în acest an și va avea o capacitate de 8.200 de locuri. Lucrările au costat aproximativ 37 de milioane de euro.

Publicată de Compania Națională de Investiții pe Vineri, 4 septembrie 2020

Clubul suporterilor echipei naționale de rugby a transmis un mesaj de protest față de anunțul lui Ionuț Stroe privind accesul FCSB pe noul stadion Arcul de Triumf.

Suporterii de rugby protestează împotriva fotbalizării politice a Casei Rugbyului Românesc

Club 16 – Horia Ungur, clubul suporterilor echipei naționale de rugby, își exprimă tristețea și îngrijorarea pentru că asistă la o discuție lipsită de spiritul acestui joc minunat, și anume fair-play-ul, în legătură cu soarta a ceea ce noi, iubitorii de rugby, numim Casa Rugbyului Românesc: Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf”.

În calitate de suporteri, vedem o discuție în contradictoriu, bazată pe interese care ne sunt străine și de care ne disociem, din care înțelegem doar atât: rugbyul românesc nu va mai avea o casă a lui, va fi unul dintre sporturile pe care le găsim la categoria „altele”. De unde și tristețea noastră…

… Noi, Club 16, ne exprimăm speranța că Stadionul „Arcul de Triumf” va rămâne ceea ce este din 1927: Casa Rugbyului Românesc. Și ne exprimăm această speranță pe baza faptului că nimeni, indiferent de funcție, nu ar vrea să fie numit groparul Casei Rugbyului Românesc„, se arată într-un comunicat.

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | Petrache, pus la colț de Ministrul Sportului! Becali are undă verde: ”FCSB poate juca pe Arcul de Triumf”

stadionministrul sportuluirugbyrealitatea sportivaionut stroearcul de triumffcsbrealitateamts
gigi-becali-fcsb

Dinamo, ajutor nesperat din partea lui Gigi Becali! Ce a făcut patronul celor de la FCSB

Laszlo Boloni, Ronaldo

Laszlo Boloni s-a întâlnit în secret cu Ronaldo la Budapesta: ,,N-ar fi frumos să apar”