Bebeto, fiul lui Reghecampf, își ironizează tatăl după ce acesta s-a dus la poliție să reclame mașinile furate

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat duminică, 12 mai 2024, ora 19:37,
Anamaria Prodan si Bebeto
Anamaria Prodan si Bebeto

 

Bebeto, fiul lui Reghecampf, îl ia la mișto pe propriul tată după ce acesta s-a dus să reclame mașinile presupus dispărute.

Bebeto se înțelege foarte bine cu noul partener al mamei sale și chiar promovează Gala de box care va avea loc la Craiova, deoarece mai nou este patron alături de Ronald Gavril în compania “Gavril and Prodan promotions“.

Compania Gavril and Prodan promotions se ocupă de promovare și organizare evenimate box la nivel național și internațional.

Tricourile dedicate galei fost puse în vânzare pentru evenimentul din 17 mai, “Return of the thrill Gavril “ de la Craiova, care va avea loc la sala Polivalentă.

„Bebeto îl respectă enorm pe Ronald. Împreună fac antrenament, aleargă seara 5 km. Mă bucur tare mult pentru noi toți. Suntem fericiți. Nimic nu ne umbrește fericirea. Poate doar mizeriile pe care le face Reghecampf. Dar este de înțeles. Nu are ocupație. Ne rugăm pentru el să nu ajungă și mai rău decât este. Oricum respectul pe care l-a avut alături de mine nu o să-l mai câștige niciodată. Mai ales acum cu ce are lângă el. Este râsul tuturor. Și-a bătut joc sau toate și-au bătut joc de el. Viața lui personală și viața profesională. Finalul o să fie crunt.”, a declarat Anamaria Prodan