Becali, cuprins de slăbiciune: „Gigi şi-a dorit mereu un jucător pe profilul lui Nemec”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 20:54,
Adam Nemec
Adam Nemec

Gigi Becali a făcut o campanie de achiziții scurtă la FCSB și a anunțat că nu va mai aduce niciun jucător, astfel că Dinu Todoran are deja lotul format pentru sezonul viitor.

Cordea, Alex Creţu, Vucur şi Ondrasek sunt întăririle efectuate de omul cu banii de la vicecampioana României. Însă acesta tânjește după un alt jucător. Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali îl apreciază pe Adam Nemec, al cărui contract cu Dinamo a fost reziliat recent.

Gigi Becali

Omul de afaceri căuta un atacant înalt, masiv și robust. Deoarece despărțirea dintre atacantul slovac și ”câini” s-a produs prea târziu, acesta l-a transferat pe vârful ceh Zdenek Ondrasek, care a sosit târziu la pregătire și este în urmă față de restul colegilor.

„Gigi şi-a dorit mereu un jucător pe profilul lui Nemec. Ondrasek nu e chiar de profilul lui Nemec, în sensul că Nemec e poate mai rafinat. Ondrasek e în urmă cu pregătirea, a venit târziu. Stipe Vucur a fost cu noi de la început, e o soluţie. Noi nu vrem foarte mulţi jucători străini. Ponderea trebuie să o reprezinte jucătorii autohtoni”, a decalarat Mihai Stoica, la conferința de presă.

CITEȘTE ȘI –>> DINU TODORAN, DEZVĂLUIRI DESPRE NUMIREA LA FCSB: „A FOST ÎNAINTE SĂ INTRU ÎN ACEL LĂCAŞ, NU CUM ZIC ALŢII”

liga 1adam nemecfcsbondrasekmihai stoicagigi becalirealitatea