Becali, ofertă ÎN DIRECT la TV pentru jucătorul rivalei! ”Dau 2 milioane pe el!”

Articol de Florian Tudorache - Publicat luni, 09 iulie 2018, ora 14:07,
bani-gigi

Gigi Becali a declarat, luni, că le-a dat mână liberă tehnicianului Nicolae Dică și directorului sportiv, Mihai Stoica pentru a aduce un atacant. În timp ce, campioana României, CFR Cluj transferă pe bandă rulantă, la FCSB lucrurile par să se miște mai greu.

Becali a spus la PRO X că la FCSB există presiune și de accea este foarte greu să găsească jucători care să facă față la exigențele vicecampioanei:

”Mereu MM și Dică îmi propun jucători străini. La orice oră dacă ei îmi spun că vor un jucător, îl luăm și gata. Întotdeauna le-am acceptat propunerile. Dar ei nu sunt așa fermi pentru că la Steaua sunt probleme cu jucătorii care vin. Le e teamă și pot să nu dea randament.”

Citește și Marea împăcare: Becali a făcut pace cu Talpan: ”L-am sunat de vreo 2-3 ori, să glumesc cu el”

De asemenea, Becali a recunoscut că și l-ar dori pe Alexandru Mitriță de la CS U Craiova și regretă deja că nu l-a adus și pe Cicâldău:

„Mai mult de două milioane n-aș da pe Mitriță. Dar nu cred că-l dă Craiova. E băiat deștept Rotaru și nu cred că-l dă. Mitriță e fotbalistul care îi mai ține în lupta la titlu.

Îmi pare rău că nu l-am luat pe Cicâldău. Chiar pot spune asta. Se lăsa de fumat dacă venea la Steaua. Impresarul m-a sunat și m-a întrebat dacă îl mai vreau, dar i-am zis că am prea mulți acolo. Asta este”, a spus Becali la Pro X.

Citește și ADIO, Rusescu! Gigi Becali: ”Nu-l lasă ăia să plece. Ne trebuie atacant!

În încheiere, Becali a vorbit despre cum se prezintă contracandidatele la acest moment:

„CFR n-a pierdut foarte multe piese. S-a și întărit, cred că vor fi mai puternici. Craiova a slăbit. A dat doi jucători foarte buni, unul dintre ei chiar exponențial. Ei știu mai bine ce au de făcut.

Cel mai bine lucrează Rotaru, e băiat deștept. Trăiește fără să scoată bani din buzunar. Probabil va face și performanță încet, încet. E greu pentru că nu au coeficient. Asta e comoara noastră”, a concluzionat Gigi Becali la Pro X.

fotbalcontracandidategigi becalimitrițăbecalisteauacicâldăutransferuriliga 1fcsb
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină