Becali râde de Rapid: Vor să câștige campionatul cu jucătorii pe care îi dau eu afară!

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat joi, 01 iunie 2023, ora 15:10,
Victor Angelescu, unul dintre cei doi finanțatori ai Rapidului
Victor Angelescu, unul dintre cei doi finanțatori ai Rapidului

Gigi Becali, finanțatorul lui FCSB, se amuză de faptul că Rapid l-a transferat pe Răzvan Oaidă după ce echipa sa a rupt contractul cu el.

„Hai, mă, ce… Dacă vorbim despre Rapid acum că ia titlul… (n.r. Rapid l-a transferat pe Oaidă) Păi, și de la cine l-a luat? Păi, ei vor să câștige titlul cu jucătorii pe care îi dau afară eu (n.r. râde)? Bine, mă, lasă-i…

Nu știu, lasă-i în pace să vorbească. Probabil pot să vorbească, e problema lor, dar nu se ia titlul așa.

Vorbind serios, titlul dacă vrei să îl iei trebuie să iei jucători de un milion, două milioane, un milion jumate, 700 de mii”, a spus Gigi Becali.

Răzvan Oaidă a declarat că și-a dat semnătura pe contractul cu Rapid și pentru că Adrian Mutu i-a fost antrenor și la echipa națională.

„Faptul că Adrian Mutu este antrenorul echipei m-a influențat foarte tare. A fost antrenorul meu și la naționala de tineret. A fost un fotbalist excepțional, este un antrenor la fel de bun și asta m-a ajutat să iau această decizie și să fac pasul acesta.

Mă bucur să fiu aici. Sper ca suporterii să mă accepte și să ne susțină necondiționat. Vom face tot ceea ce ține de noi să ne îndeplinim obiectivele”, a spus Răzvan Oaidă, la prezentarea oficială.

 

adrian mutugigi becalirapidrazvan oaidafcsb