Becali reacționează după anunțul lui Negoiță: ”Să-i arătați și lui Talpan oferta de 1 leu”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 01 noiembrie 2019, ora 12:22,
793912-alx3380-gigi-becali-nervos
793912-alx3380-gigi-becali-nervos

Gigi Becali a vorbit despre anunțul făcut de Ionuț Negoiță în urmă cu câteva zile!

Patronul lui Dinamo a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că vrea să vândă 51% din acțiunile clubului pentru 1 leu + 500.000 de euro.

Finanțatorul roș-albaștrilor este de părere că Negoiță trebuia să investească mult mai mulți bani la clubul din Ștefan cel Mare. De asemenea, Becali crede că Florin Talpan ar trebui să vadă și el oferta patronului lui Dinamo.

”Să-i arătaţi lui Talpan şi Ministerului Apărării oferta de 1 leu a lui Negoiţă. Eu cred că vrea să salveze clubul în continuare, chiar dacă îl vinde pe un leu pentru că, oricine ar veni, ar trebui să investească. El e şi şmecher. Nu se retrage de tot, îi rămân procente din club şi o să mai aibă de luat câteva milioane. În plus am înţeles că a şi împrumutat clubul cu 1.8 milioane de euro, bani pe care trebuie să-şi ia înapoi. În momentul în care cineva va veni la club, o să-i plătească lui.

Negoiţă a făcut o greşeală mare când a venit la Dinamo, nu a investit pentru performanţă. Dinamo are suporteri răi, sunt ca ai mei sau ca ăia de la Rapid, dacă nu ai performanţă, se urcă pe tine şi nu suportă să stea în play-out 2-3 ani. Când a venit la Dinamo, trebuia să bage bani şi să facă echipă care să se bată la titlu, nu să investească la limita supravieţuirii” a declarat Gigi Becali.

Vezi și VIDEO | Bombă! Manchester City confirmă OFICIAL interesul pentru Coman

gigi becaliliga 1fcsbdeclaratii