Bianca Andreescu, lăudată de marele Rod Laver! „Nu există limită pentru talentul ei”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 09 iunie 2019, ora 12:29,
Andreescu Indian Wells
Andreescu Indian Wells

Canadianca de origine română Bianca Andreescu este una dintre cele mai talentate tinere jucătoare din circuitul WTA. Ajunsă pe locul 22 în clasamentul mondial, Andreescu este lăudată de către fostul mare jucător australian Rod Laver, câștigător a 11 trofee de Mare Șlem.

La doar 18 ani, Bianca Andreescu face un sezon de excepție, cu trofee la Indian Wells și Newport Beach și finală la Auckland. Are 32 de victorii și doar 4 înfrângeri în 2019.

Canadianca se confruntă cu o problemă la umărul drept, din cauza căreia s-a retras de la Roland Garros în turul doi. Bianca va reveni pe teren în turneele pe iarbă din această lună.

View this post on Instagram

Wish I was still @rolandgarros ?

A post shared by Bianca (@biancaandreescu_) on

Nu există nicio limită pentru talentul ei. Cred că acesta este lucrul pozitiv pentru toți tinerii jucători care apar în circuit. Urmează provocarea de a fi competitiv. Jucătorii din Canada sunt talentați și pregătiți să depună efort. Vedem multe lovituri în tenisul feminin, cineva trebuie să lovească decisiv în raliuri, să aibă o lovitură câștigătoare. Andreescu vine foarte bine la fileu, reușește drop shot-uri, voleuri, care vin din talent. Cred că diferența se face aici, în acest amănunt în plus„, a spus Rod Laver pentru televiziunea canadiană TSN.

Bianca Andreesculaverwtaandreescurod laver