Bianca Andreescu vrea să devină cea mai bună jucătoare din istorie! „Să o depășesc pe Serena”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 23 iunie 2020, ora 17:26,
andreescu

Bianca Andreescu (locul 6 WTA) se pregătește să revină pe terenul de tenis, întrucât competițiile vor fi reluate în luna august. Canadianca de origine română și-a stabilit obiective mărețe: vrea să devină cea mai bună jucătoare de tenis din toate timpurile.

Bianca Andreescu (20 de ani) n-a mai jucat niciun meci oficial din octombrie 2019, când s-a accidentat la Turneul Campioanelor.

Canadianca a fost revelația sezonului 2019, când a înregistrat 48 de victorii și 7 înfrângeri în circuitul WTA. A câștigat 4 turnee: US Open, Indian Wells, Toronto și Newport Beach.

Vreau să o depăşesc pe Serena şi victoriile ei. Poate și pe Chrissy Evert, cine ştie? Margaret Court. Îmi place să am visuri măreţe, îmi oferă mai multă motivaţie să păşesc pe teren şi să continui să fac ceea ce fac.

Dau mereu 150% şi vreau mereu să fiu cea mai bună la asta. Pentru cariera mea am depus atât de mult efort şi am sacrificat mult, aşa că vreau să fiu cea mai bună. Depăşirea acelor jucătoare m-ar face cea mai bună, dar primesc orice are Dumnezeu în plan pentru mine.

Nu credeam că tenisul va reveni atât de curând pentru că este un sport internaţional. Sincer, sunt foarte fericită să mă întorc acolo şi sper să-mi apăr titlul. Ştiu că toţi cei implicaţi vor face tot posibilul să-i păstreze pe toţi în siguranţă. Uitându-ne la toate celelalte sporturi, cred că a venit timpul ca tenisul să revină„, a spus Bianca pentru CNN.

Serena Williams a câștigat 23 de titluri de Mare Șlem, iar Margaret Court 24, fiind și deținătoarea recordului.

Bianca Andreescu își va apăra trofeul la US Open, în perioada 31 august – 13 septembrie. Turneul de la New York se va desfășura fără spectatori. 

CITEȘTE ȘI -> Atac furibund al lui Kyrgios! Condamnă organizarea turneului Adria Tour! “Asta le întrece pe toate”

wtaserena williamssimona halepBianca Andreescu
Edi Iordanescu

Ce spune Edi Iordănescu despre preluarea unei noi echipe! Principala condiție impusă de tehnician

arena_nationala

Detalii despre voluntarii din București de la EURO 2020: „Este un moment istoric”