Bicfalvi, după ce a dus România în urna a doua valorică: „Doar am pus latul, nu a fost nimic special”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 19 noiembrie 2020, ora 02:27,
bicfalvi

Eric Bicfalvi (32 de ani) a revenit la naționala României după 3 ani, într-un meci oficial, și a marcat golul tricolorilor cu Irlanda de Nord.

Mijlocasul a intrat pe teren în minutul 74, în locul lui Toșca și a marcat golul care i-a asigurat României locul în a doua urnă pentru tragerea la sorți a preliminariilor Cupei Mondiale.

Mă bucur pentru gol, era mai bine dacă terminam cu victorie. A fost un meci în care echipa a muncit foarte mult, cel mai important este că am ajuns în urna a doua. 

Nu e nimic de simțit special acolo, Tase a făcut o fază foarte bună, am așteptat pasa, eu doar am pus latul, nu a fost nimic special. 

Toți ne dorim să mergem la un turneu final, văd ca vin două generații foarte bune din urma.

Pentru mine e o mandrie să vin la națională, e placut să îi văd și pe cei alături de care am jucat.

Nu ma așteptam la rezultatul ăsta la meciul Serbia-Rusia, probabil s-a întamplat ceva acolo, Rusia a avut un parcurs bun, probabil sunt în reconstrucție, au avut accidentați„, a declarat Bicfalvi la finalul meciulcui Irlanda de Nord – România, 1-1, la Pro TV.

Reprezentativa de fotbal a României remizat în compania Irlandei de Nord, scor 1-1, miercuri seara, pe Windsor Park din Belfast, în ultima etapă din Grupa 1 a Ligii B din Liga Naţiunilor. În urma acestei remize, coraborată și cu victoria Serbiei în fața Rusiei, 5-0, “tricolorii” vor fi în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

romaniairlanda de nordrealitatealiga natiunilorbicfalvi
Soccer : Uefa Champions League 2020  2021 : Atalanta 0-5 Liverpool

Care va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, la EURO 2020

romania-anglia-start-1400×934

De ce nu a ajuns Mircea Rednic selecţioner: ,,Numai stelişti sunt puşi! E acolo un om care le ştie pe toate”