Blestemele nu se mai termină în familia Prodan! După moartea lui Didi, un apropiat e la ușa pușcăriei. Își juraseră loialitate și susținere

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 15:35,
Didi Prodan
Didi Prodan

Un bărbat apropiat al familiei Prodan a primit o sentinţă deloc uşoară. Acesta a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare după ce ar fi primit mită de peste 5 milioane de euro.

Marin Anton, fost deputat şi preşedinte la Politehnica Timişoara, a fost condamnat miercuri de către Tribunalul Bucureşti la cinci ani de închisoare cu executare, după ce a fost acuzat că în anul 2009 ar fi primit suma de 5,3 milioane de euro de la reprezentanţii unei companii din Italia pentru a le acorda un contract de finalizare a noului terminal de la Aeroportul Otopeni, informează Mediafax.

În afară de comdamnarea primită, instanţa a cerut şi ca suma de 22.760.654 să-i fie confiscată lui Marin Anton. Trebuie specificat faptul că decizia instanţei nu este una definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Marin Anton a avut legături şi în lumea fotbalului. Acesta a fost oficial la Poli Timişoara, când patron era Marian Iancu. Acesta era şi naşul lui Didi Prodan, fostul mare fotbalist care a îndoliat înteaga Românie prin moartea sa.

Între cele două familii exista o promisiune foarte solemnă, aceea că dacă se întâmpla vreo tragedie în una din cele două familii, cealaltă prelua toate responsabilităţile celeilalte.

Cum Didi Prodan a murit în 2016, Marin Anton trebuia să aibă grijă de soţia fostului fotbalist, cât şi de cei doi copii ai acestuia, Ştefania şi Răzvan. Dacă şi la recurs Marin Anton va fi condamnat, atunci promisiunea va fi foarte greu de respectat.

Citeşte şi VISUL FIULUI REGRETATULUI DIDI PRODAN DE A JUCA LA STEAUA S-A SPULBERAT RAPID! ,,NU AM FOST TRATAT CUM TREBUIE”

timisoaramarin antonmitarealitateacondamnareDidi Prodan