Bogdan Andone, antrenorul momentului în Liga 1! „Următorul obiectiv, locurile 1-3”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 06 decembrie 2019, ora 09:08,
bogdan-andone-astra

Astra Giurgiu a câștigat neașteptat în deplasare cu FC Viitorul, scor 1-0, și a ajuns la șapte victorii consecutive în Liga 1. Antrenorul momentului este Bogdan Andone, care are planuri mari cu giurgiuvenii.

Viitorul a avut o posesie de 70% și mai multe ocazii de gol. Valentin Gheorghe a înscris pentru Astra în minutul 77, pe contraatac.

Şumi (n.a. – Marius Șumudică) a făcut nişte rezultate fantastice, a avut o echipă foarte bună. Îmi doresc să realizăm măcar o parte dintre performanţele pe care le-a avut el la Astra. Iar se ia lumea de noi, cu grătare… (râde) E o atmosferă bună, băieţii merită felicitaţi pentru că muncesc enorm de mult, suferă, se sacrifică… Le-am spus înainte de meci că pot realiza o performanţă extraordinară şi mă bucur că au muncit şi rezultatul este de partea lor.

Nu este deloc simplu să joci contra celor de la Viitorul. E echipa care şi-a pus cel mai mult amprenta ca joc ofensiv, are cel mai dinamic joc. E o echipă care creează, care joacă un fotbal extrem de plăcut. Vali Gheorghe se pregăteşte foarte bine, se înţelege foarte bine pe teren cu Denis (Alibec), cu Budescu… I-am spus în momentul care în va intra să ia acţiuni pe cont propriu pentru că va marca.

Important e să luăm fiecare meci în parte, am strâns puncte și trebuie să fim cât mai aproape de locurile de play-off. Următorul obiectiv, dacă vom fi în play-off, va fi locurile 1-3. Apoi vom vedea cum decurg lucrurile„, a spus Bogdan Andone.

Clasamentul Ligii 1

viitorulandoneantrenorastra giurgiubogdan andoneliga 1Astra