Bogdan Argeș Vintilă știe care este atuul lui Dinamo la baraj: „Am discutat cu jucătorii și le-am explicat”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 26 mai 2023, ora 22:56,
Bogdan Argeș Vintilă
Bogdan Argeș Vintilă

Echipa FC Argeș joacă luni, pe Arena Națională, cu Dinamo, de la ora 20:00, prima manșă a barajului pentru Superligă.

Suporterii sunt atuul lui Dinamo, recunoaște Bogdan Argeș Vintilă

Returul de la Pitești este programat pe 3 iunie, de la ora 21:00. Antrenorul formației argeșene, Bogdan Argeș Vintilă, se așteaptă la o atmosferă infernală la meciul tur.

Suntem în fața unui meci dificil, cu o echipă de tradiție care, indiferent de momentele grele în care se află, reușește să se ridice împreună cu suporterii. Suporterii sunt atuul lor!

Ne va aștepta o atmosferă infernală, dar deja am discutat cu jucătorii și le-am explicat, le-am și arătat pe video ce înseamnă Arena Națională plină cu suporterii lui Dinamo.

Suntem declarați favoriți pentru că suntem echipa din Liga 1. Consideră că jocul o să fie foarte greu, dar totul depinde doar de noi. Dacă vom reuși să aplicăm ce am pregătit, vom avea un rezultat bun.

Jucătorii sunt la finalul unui sezon încărcat, cu foarte multe turbulențe. Sunt obosiți și mental, dar îmi doresc să terminăm cu fruntea sus și să rămânem în Liga 1.

Dinamo este o echipă experimentată, imprevizibilă, cu un antrenor foarte inteligent. Îmi place ce a făcut acolo, a reușit să creeze emulație în cadrul echipei. Burcă a creat o echipă care poate să joace două sisteme de joc, chiar trei”, a spus Bogdan Vintilă.

barajsuperligabogdan argeș vintilă