Bogdan Chipirliu reacţionează după gluma lui Mihai Stoica: ,,E urât să râzi de defectul unui om”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 15:10,
Bogdan Chipirliu
Bogdan Chipirliu

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a făcut o glumă mai răutăcioasă la adresa lui Bogdan Chipirliu, atacantul celor de la CSA Steaua.

Înaintea meciului cu FC Botoşani, oficialul de la FCSB, a glumit pe seama defectului de vorbire pe care Chipirliu îl are. Atacantul a intrat în istoria Stelei, după ce a marcat două goluri la inaugurarea noii arene din Ghencea.

După cele auzite, Bogdan Chipirliu a reacţionat. Acesta spue că acea glumă i s-a părut nelalocul ei, pentru că în cele din urmă i-a afectat familia.

,,N-am vrut să vorbesc despre ce a spus Mihai Stoica. Nu mi s-a părut totuși ok. După acea declarație m-au sunat părinții și prietenii să mă întrebe dacă sunt bine. Îl cunosc pe MM, când ne vedem ne salutăm, vorbim, e gălățean ca și mine. Poate a vrut să facă doar o glumă, nu știu, dar e urât să râzi de defectul unui om. 

Știe foarte bine ce înseamnă să ai o problemă în familie, nu cred că s-ar fi simțit bine dacă cineva făcea glume în acele momente. Nu mă deranja dacă se lega de mine, dar acea declarație mi-a afectat familia.”, a declarat Bogdan Chipirliu, pentru GSP.

Cum a reacționat MM Stoica, după declarația lui Chipirliu

„Îi prezint scuze lui Chipirliu, n-am fost prea inspirat. În rest, despre salarii de mii de euro achitate din bugetul de stat, rămâne cum am stabilit”, a reacționat oficialul FCSB-ului pe contul de Facebook

Citeşte şi EXCLUSIV | FOTBALUL DIN ROMÂNIA, ÎNTR-O DEGRADARE TOTALĂ: ,,NIVELUL E FOARTE JOS! EXISTĂ O DELĂSARE”

bogdan chipirliusteauarealitateamihai stoica