EXCLUSIV | Fotbalul din România, într-o degradare totală: ,,Nivelul e foarte jos! Există o delăsare”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 14:16,
Liga 1
Liga 1

Fotbalul din România nu mai are parte de perfomanţele din trecut, când Steaua ajungea să câştige Cupa Campionilor Europeni sau naţionala impresiona pe toată lumea la un Campionat Mondial.

Mădălin Voicu, cunoscut violonist român, este de părere că fotbalul românesc a ajuns să se degradeze atât de mult şi din cauza faptului că nu există un plan foarte profesionist şi care să fie pus la punct foarte bine de cei care se ocupă de destinele fotbalului din România.

Acesta a remarcat că nivelul fotbalistic din România este unul foarte scăzut, iar unul dintre motive îl reprezintă şi delăsarea conducătorilor, care nu se implică profesionist în problemele pe care ar trebui să le rezolve.

,,Mă refer la rezultate, în ceea ce priveşte ridicarea ştachetei la profesionalism, la un proiect benefic care să ne scoată din întuneric. Dacă e să vorbim despre competiţia fotbalistică la noi în ţară, vreau să spun cu durere că nivelul este foarte jos. Vorbesc despre tot fotbalul românesc, nu numai de Liga 1. Există un fel de delăsare, o chestiune care ţine de o rutină de o proastă calitate. Nu se mai întâmplă nimic. Nu ne-am calificat la Euro, dar ne gândim că de ce nu suntem şi noi în miezul problemei. Eu vorbesc de ce se întâmplă în ultimii 8 ani.”, a declarat Mădălin Voicu, pentru Realitatea Sportivă.

Citeşte şi RĂDOI A ALES CĂPITANUL ROMÂNIEI PENTRU TOKYO: „ÎN VESTIAR, JUCĂTORII ÎL RESPECTĂ!”

madalin voicuromaniarealitateaexclusiv