Bogdan Stelea a găsit punctul slab al Universității Craiova! Ce nu pot rezolva elevii lui Mirel Rădoi

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 10 august 2022, ora 23:58,
Jucătorii Universității Craiova sunt în urmă cu pregătirea fizică, afirmă fostul portar Bogdan Stelea
Jucătorii Universității Craiova sunt în urmă cu pregătirea fizică, afirmă fostul portar Bogdan Stelea

Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte joi formaţia ucraineană Zorya Luhansk, în manşa secundă a Turului 3 preliminar al Conference League.

Jucătorii Universității Craiova nu pot rezolva foarte repede condiția fizică, spune Bogdan Stelea

Fostul portar Bogdan Stelea crede că echipa olteană va avea o mare problemă la returul contra Zoryei Lugansk, mai precis forma fizică precară a jucătorilor. El este convins că elevii lui Mirel Rădoi vor avea de suferit dacă meciul va intra în prelungiri. În tur, formația ucraineană s-a impus cu 1-0.

Odată cu venirea lui Mirel Rădoi se întâmplă lucruri noi (n.r. – revenirea lui Dan Nistor și Ionuț Vînă în lotul echipei). Mă gândesc că Nistor și Vînă nu au făcut niște lucruri atât de grave încât să nu mai poată fi aduși în sânul echipei.

E un fel de amnistie. Atmosfera din vestiar poate fi controlată foarte mult și de antrenor. Dacă un jucător nu se comportă foarte bine cu un antrenor, nu înseamnă că nu o va face cu un alt antrenor.

E clar că motivația e mare. Își doresc să meargă mai departe în Europa. Ce nu pot rezolva foarte repede e condiția lor fizică. Au arătat o condiție fizică precară.

Va exista o dorință mare, dar cu dorința vei fi până la un anumit moment. După aia îți trebuie un anumit nivel fizic. S-ar putea ca meciul să se decidă în prelungiri”, a declarat Bogdan Stelea la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

conference leaguebogdan stelea