Bogdan Vintilă, prima reacție după ce echipa sa a fost egalată în ultimele minute: „Mă așteptam să fie așa!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 13 martie 2021, ora 18:37,
bogdan-arges-vintila-fcsb

FCSB 2 a terminat la egalitate, scor 1-1, partida contra celor de la CSA Steaua, în runda cu numărul 11 din Liga 3!

Formația condusă de Gigi Becali a scăpat printre degete victoria în meciul contra marei rivale, după ce a fost egalată în minutele de prelungire de CSA Steaua. În urma acestui rezultat, FCSB 2 rămâne pe locul secund în ierarhie, la două puncte distanță față de adversara din partida de astăzi.

Antrenorul „roș-albaștrilor”, Bogdan Argeș Vintilă, a vorbit despre duelul contra „militarilor” și a mărturisit că din cauza unei neatenții scorul nu a fost de partea echipei sale în meciul de astăzi. Fostul tehnician al primei echipe a FCSB-ului s-a declarat însă mulțumit de atitudinea elevilor săi, dar consideră că lipsa de concentrare a fost cea care a făcut diferența în economia acestei partide.

„Mă așteptam să fie așa, din păcate nu am reușit să câștigăm, dar atitudinea jucătorilor a fost una bună, pozitivă. Păcat că nu am reușit să ne menținem concentrarea pana la final.

Până la urmă, la faze fixe trebuie să avem oameni în fiecare zonă a careului, dar o mică neatenție a făcut ca astăzi să nu plecăm cu cele trei puncte. Din păcate, nu a știut să își gestioneze nervii pe final (n.r. – Soiledis), dar asta este altă problemă”, a spus Vintilă, la finalul partidei.

Citește și VIDEO | Final de meci! CSA Steaua egalează în ultimele minute și rămâne pe primul loc în ierarhie

liga 3fcsb 2csa steauarealitateadeclaratiibogdan vintila
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”