Bombă în Golf! Al Hilal a fost exclusă din Liga Campionilor Asiei. Ce s-a întâmplat de fapt

Articol de George Drafta - Publicat joi, 24 septembrie 2020, ora 08:47,
al hilal
al hilal

Formația antrenată de Răzvan Lucescu nu a putut disputa meciul de ieri seară contra celor de la Al Ahli Dubai din cauza faptului că nu a putut pune pe foaia de joc cei 13 jucători obligatorii ceruți la fiecare joc de forul astiatic. 

Și în ciuda faptului că era deja calificată în faza eliminatorie cu o etapă înainte de final, deținătoarea trofeului a fost scoasă din competiție din cauza faptului că nu a putut disputa acest joc. Iar toate rezultatele ei de până acum au fost anulate. Răzvan Lucescu voia să trimită în teren 3 portari pentru ca să poată începe confruntarea din Emiratele Arabe Unite!

”Al Hilal, din Arabia Saudită, nu a reuşit să prezinte numărul necesar de 13 jucători pentru meciul său din Grupa B a LC Asiei, cu Shabab Al Ahli Dubai, din Emiratele Arabe Unite”, se arată în comunicatul AFC.


”Conform articolului 4.3 din Regulamentul Special pentru competiţiile AFC în perioada pandemiei de coronavirus, este considerată retrasă din competiţie.

Toate meciurile jucate de Al Hilal, care a avut pe listă doar 11 jucători, sunt anulate, astfel că Pakhtakor din Uzbekistan şi Shabab Al Ahli Dubai s-au calificat în optimile de finală din Grupa B”, este motivarea dată de oficialii forului pentru decizia luată ieri.

Situația a fost generată de explozia cazurilor de coronavirus la formația saudită. Așa s-a ajuns ca Răzvan Lucescu să aibă la dispoziție doar 11 fotbaliști, dintre care trei să fie portari.

CITEȘTE ȘI –>> „Ar fi corect să-l ajutăm!” Ioan Niculae confirmă discuțiile cu Gigi Becali

 

al-hilalrealitatearăzvan lucesculiga campionilor asieiexcludere