Bomba zilei! Pleacă Petrescu din Gruia? ”Își poate încheia contractul cu CFR!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 06 octombrie 2019, ora 09:52,

Dan Petrescu o poate părăsi din nou pe CFR Cluj!

”Bursucul” se poate întoarce în Rusia, campionat în care le-a mai antrenat pe Krasnodar (2009-2012) și Dinamo Moscova (2012-2014).

Dmitri Hohlov, antrenorul lui Dinamo Moscova, a demisionat după eșecul cu Orenburg, scor 0-2, iar presa din Rusia anunță că Dan Petrescu se află pe lista posibililor tehnicieni care pot prelua formația rusă.

Agentul ”Bursucului” a anunțat că tehnicianul campioanei ia în calcul despărțirea de ardeleni: „Nu ştiu dacă Dan Petrescu este pe lista posibililor antrenori ai echipei Dinamo, deoarece nu am acea listă. Pot să spun sigur că Petrescu a petrecut o perioadă bună în Rusia, la Dinamo Moscova în particular, şi i-ar plăcea să revină. În grupele Ligii Europa, a învins pe Lazio şi a pierdut cu Celtic.

Există posibilitatea ca el să-şi încheie contractul cu CFR Cluj. Dacă ar fi o ofertă de la Dinamo, nu cred că ar fi vreun antrenor normal să o refuze, deoarece condiţiile şi campionatul Rusiei sunt o perspectivă atractivă” a anunțat Nicolae Pîrnău, agentul lui Petrescu, potrivit TelekomSport.

Citește și CFR, pusă la zid după eșecul de la Glasgow: „Au fost penibili!”

dan petrescudinamo moscovarusiacfr cluj