Bonetti, fermecat de elevii săi: „Putem vorbi despre noul Dinamo”. Pe cine consideră „jucător de Formula 1”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 08:47,
Dario Bonetti, sursa foto: Dinamo/Facebook
Dario Bonetti, sursa foto: Dinamo/Facebook

Dinamo a reușit să câștige, scor 3-2, pe teren propriu, împotriva celor de la FC Voluntari, în prima rundă din noul sezon al Ligii 1.

Toate cele trei goluri ale ”alb-roșilor” au fost marcate de Deian Sorescu (minutele 44, 59 și 72). În urma prestației excelente, fotbalistul de 23 de ani a fost desemnat ”omul meciului”.

Deian Sorescu, sursa foto: Dinamo/Facebook

Evoluția tănărului jucător a fost apreciată și de Dario Bonetti, care a vorbit în termeni laudativi despre acesta, la finalul meciului. Antrenorul italian a mai subliniat faptul că actualul lot al lui Dinamo este unul de calitate, iar jucătorii sunt talentați.

„Sorescu este un jucător mare, poate face diferența, are calitate foarte mare. Este un jucător de Formula 1, poate juca pe orice poziție, oricând. Cred că putem vorbi despre noul Dinamo. Jucătorii sunt talentați. Diferența poate fi făcută de modul în care sunt antrenați acești jucători”, a declarat Bonetti, la finalul jocului din ”Ștefan cel Mare”.

Dario Bonetti, sursa foto: Dinamo/Facebook

Următorul meci din campionat pentru Dinamo va fi în compania celor de la FC U Craiova. Meciul este programat luni, 26 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

CITEȘTE ȘI –>> SORESCU RĂSPUNDE CU UN HATTRICK AROGANȚELOR: „ACUM AM OCAZIA SĂ VORBESC EU”. CE SPUNE DE RESTANȚELE SALARIALE

dario bonettiliga 1deian sorescurealitateadinamo