Dinamo, prima reacție OFICIALĂ după apariția cazurilor de COVID-19! Comunicatul emis de roș-albi

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 16 iulie 2020, ora 14:40,
dinamo supărare
dinamo supărare

UPDATE 14.47: Dinamo a emis un comunicat de presă cu privire la focarul de coronavirus de la echipă.

”București, 16 iulie 2020. Dinamo București a anunțat în această dimineață Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) că șase jucători au fost confirmați pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, efectuat în această săptămână pentru toți componenții lotului, staff tehnic, medical și administrativ din cadrul echipei.

A fost a șasea testare la Dinamo în această vară, prima fiind programată pe 15 mai 2020, în cantonamentul de la Săftica, o dată cu reluarea antrenamentelor după pauza de două luni de zile în care fotbalul a fost suspendat din cauza pericolului epidemic reprezentat de virusul Covid-19.

Toți reprezentanții echipei noastre vor reface, peste 5 zile, testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății.

Pe perioada acestor zile se vor urma măsurile impuse de Direcția de Sănătate Publică, a precizat medicul Liviu Bătineanu pentru www.fcdinamo.ro.

Partida Dinamo București vs Chindia Târgoviște (Liga 1, play-out, etapa a 3-a), reprogramată astăzi, la ora 19:00, fără spectatori, pe arena din Ștefan cel Mare, a fost amânată și se va disputa la o dată ce va fi comunicată în perioada următoare de LPF.” este comunicatul emis de Dinamo. 

Citește și Prezența Simonei Halep la Palermo, o provocare pentru organizatorii turneului! Lista jucătoarelor care participă

Comunicat de presăBucurești, 16 iulie 2020. Dinamo București a anunțat în această dimineață Liga Profesionistă de…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Joi, 16 iulie 2020

————————————————————————————————Dinamo a fost lovită din plin de coronavirus, chiar înaintea restanței cu Chindia Târgoviște din play-out. 

Șase jucători ai echipei au fost depistați pozitiv cu coronavirus și vor intra în izolare, scrie gsp.ro. Fotbaliștii vor fi retestați peste cinci zile, iar meciul de astăzi va fi amânat.

Elevii lui Gigi Mulțescu ar fi trebuit să dispute partida cu Chindia Târgoviște, însă meciul va fi reprogramat, a anunțat Justin Ștefan, secretarul general al LPF.

Am fost informați în urmă cu puțin timp de cei de la Dinamo că există 6 jucători depistați pozitiv la ultimul test. Aceștia au intrat în izolare, iar restul au plecat acasă. Toți cei 6 jucători vor reface testul astăzi la o altă clinică.

În cazul în care rezultatele vor fi din nou pozitive, aceștia vor române izolați, iar ceilalți jucători din lot urmează să fie retestați peste 5 zile. E clar că meciul din această seară nu se va mai juca. În acest moment, căutăm o dată să reprogramăm.”, a a declarat Justin Ștefan pentru sursa citată.

Dinamo, lovită pentru a doua oară de COVID-19

Cele 6 cazuri de COVID-19 nu sunt primele la Dinamo. Luna trecută, Cătălin Clincea, magazionerul roș-albilor, a fost infectat cu noul coronavirus și a fost internat la spitalul Victor Babeș.

Citește și Piscitelli a decis! Unde va evolua portarul italian după experiența de la Dinamo

Covid-19dinamoliga 1