BREAKING NEWS | Simona Halep s-a retras de la turneul german de la Bad Homburg!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 19 iunie 2021, ora 15:22,
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA)  s-a retras de la turneul de la Bad Homburg! Sportiva româncă nu s-a refăcut complet după accidentarea suferită la Roma.

Sursa foto- Profimedia Images

Favorita numărul unu, Simona încă se resimte dupa accidentarea suferită la gambă în timpul turneului de la Roma. Halep și-a anunțat retragerea chiar în ziua în care urma să participe la intâlnirea cu reprezentanții mass-media acreditați la turneu. Abandonul pune sub semnul întrebării chiar și prezența la ediția din acest an a turneului de la Wimbledon.

Simo acuză în continuare probleme la gamba piciorului stâng, la care a suferit o dublă ruptură musculară în timpul turneului din capitala Italiei.

„Din cauza accidentării la gambă, Simona Halep este forțată să se retragă. Însănătoșire grabnică, Simona”, se arată într-un comunicat al organizatorilor

Bad Homburg, turneu pe iarbă, era ultima repetiție înainte de grand slam-ul londonez.

Din cauza accidentării suferită în turneul de la Roma, Simona Halep a ratat prezența în acest an la Roland Garros, turneu pe care l-a câștigat în 2018.

Turneul de tenis de la Wimbledon (The Championships, Wimbledon) este cel mai vechi și mai prestigios dintre cele 4 turnee de Grand Slam. „Super Simo” a câștigat turneul pe iarbă în 2019 în fața Serenei Williams. Anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus, turneul din Regatul Unit a fost anulat.

Ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon va începe pe 28 iunie.

Citește și SIMONA HALEP ȘI-A ANUNȚAT URMĂTORUL OBIECTIV: „ÎMI DORESC SĂ CÂŞTIG DIN NOU WIMBLEDONUL”

 

simona halepretragereturneuaccidentare