Simona Halep și-a anunțat următorul obiectiv: „Îmi doresc să câştig din nou Wimbledonul”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 16 iunie 2021, ora 11:05,
Simona Halep Wimbledon
Simona Halep Wimbledon

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) s-a refăcut după accidentarea suferită la Roma și e pregătită pentru turneele de iarbă. Halep va participa în premieră la turneul de la Bad Homburg, în perioada 20-26 iunie.

Jucătoarea română de tenis a plecat spre Germania, cu gândul la următoarele două competiții. Câștigătoare în 2019 la Wimbledon, constănțeanca vrea un nou trofeu obținut pe iarba engleză.

 

Eu îmi doresc să câştig din nou Wimbledonul. Am un turneu de pregătire, unde sper să joc bine. De doi ani nu am mai jucat pe iarbă, mi-era dor. E alt joc şi sunt entuziasmată.

Ar însemna mult să îmi păstrez trofeul, dar e mult prea greu, am stat foarte mult departe de tenis. Acum, sunt 100% din punct de vedere fizic”, a spus Halep, înainte de plecarea spre Frankfurt.

 

 

 

Printre jucătoarele care vor mai lua parte la turneul de la Bad Homburg se vor afla și Angelique Kerber, ambasadoarea competiției, Petra Kvitova sau Andrea Petkovic.

Turneul de la Bad Homburg este un turneu de antrenament pentru Simona Halep. Imediat după terminarea competiției, Simona va evolua la turneul de la Wimbledon, unde va încerca să își apere titlul câștigat în fața Serenei Williams, în 2019.

Ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon va începe pe 28 iunie.

 

 

Citește și SIMONA HALEP, GATA PENTRU REVENIRE! CE SPUNE DESPRE JOCURILE OLIMPICE

bad homburgsimona haleprealitateateniswimbledon