BREAKING NEWS | Șoc în Liga 1! Adrian Mititelu vinde echipa: „Este o decizie luată de întreaga familie”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 05 decembrie 2021, ora 22:31,
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Parcursul modest al oltenilor pare că l-a făcut pe patronul echipei să ia decizia surprinzătoare de a ceda clubul la finalul acestui sezon!

Familia Mititelu a avut ambiții mari după zece ani petrecuți în afara fotbalului din primul eșalon și și-a dorit să se bată cât mai repede pentru primele locuri din Liga 1. Pentru asta, oltenii au investit semnificativ, astfel că după achiziționarea autocarului de peste 500.000 de euro, „leii” și-au prezentat și noua bază de pregătire, care a costat 12 milioane de euro.

Cu toate acestea, Adrian Mititelu pare că a ajuns la capătul puterilor și este gata să cedeze clubul în vara anului viitor. Anunțul a fost făcut chiar de fiul acestuia, Mititelu jr., în urmă cu puțină vreme.

„Decizia este definitiv și ireversibilă, vom vinde clubul de fotbal. Poate fi patron și Rotaru, și Olguța Vasilescu, nu mă interesează, poate cumpăra oricine acest club! Nu ne-am gândit la sumă, dar tot ceea ce vrem este să scăpăm acest blestem. În Craiova, lumea nu merită să miști un pai!

Dacă vedeți ce este în Craiova, zici că am omorât pe cineva, este ceva incredibil. Este o decizie luată de întreaga familie. Eu zic că se va găsi cumpărător, iar dacă nu, încercăm să terminăm competiția. Din vară, la revedere!!„, a spus Adrian Mititelu Jr. la digisport.ro.

Citește și EXCLUSIV | CONDUCEREA CELOR DE LA FC U CRAIOVA, ARĂTATĂ CU DEGETUL: ”SUNT OAMENI CARE NU SE PRICEP LA FOTBAL”

realitateadeclaratiiadrian mititeluliga 1fc u craiova