Cagliari vrea să se despartă de Răzvan Marin! Presa italiană a anunțat motivul

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 25 mai 2022, ora 18:26,
Răzvan Marin
Răzvan Marin

Echipa italiană Cagliari a retrogradat în Serie B, motiv pentru care oficialii grupării au anunțat că vor avea loc multe schimbări, inclusiv la nivel de conducere. Unul dintre cei care va pleca este mijlocașul român Răzvan Marin.

Răzvan Marin este una dintre principalele dezamăgiri

Site-ul italian tuttomercatoweb.com scrie că la Cagliari este ora evaluărilor. „Un sezon slab, început prost și continuat și mai rău a avut la final o retrogradare foarte amară”, notează publicația.

Italienii anunță că unul dintre cei care va părăsi echipa este mijlocașul român Răzvan Marin. „Va pleca Răzvan Marin, una dintre principalele dezamăgiri ale sezonului.

Situația lui Marko Rog este incertă. Conducerea ar putea decide ca el să rămână, dacă-și regăsește condișia fizică, deoarece ar putea conjtribui la revenirea lui Cagliari în Serie A”, scrie tuttomercatoweb.com.

Răzvan Marin nu a marcat niciun gol în 36 de meciuri

În sezonul care tocmai s-a terminat, Răzvan Marin a jucat 36 de partide, nu a marcat niciun gol, dar a dat șase pase decisive. În schimb, în sezonul trecut, primul al lui în Serie A, a marcat 3 goluri şi a oferit 6 assist-uri în 39 de partide.

Răzvan Marin a venit la Cagliari în 2020, pentru 10 milioane de euro, după un sezon petrecut în Eredivisie, la Ajax, unde nu a reuşit să se impună. „Lăncierii” plăteau pe el, în 2019, 12.5 milioane de euro.

razvan marincagliari