Calcan, profund afectat după umilința cu CFR! ”Am arătat jalnic din toate punctele de vedere”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 15 martie 2021, ora 00:41,
CFRPoliIasi
CFRPoliIasi

Poli Iași a pierdut lamentabil partida cu campioana CFR Cluj, scor 0-4, în cadrul etapei cu numărul 27 din Liga 1.

Mijlocașul ”lanternei roșii” din România, Andreas Calcan (26 ani) a reacționat după umilința înregistrată și jocul dezamăgitor oferit de el și de colegii săi. A fost foarte sincer și a recunoscut că echipa trebuia să arate mult mai mult în acest meci.

”Ce pot să zic… în seara asta am arătat jalnic din toate punctele de vedere. Asta e realitatea, ăsta e adevărul. Trebuia să facem mult mai mult. În cupă am și reușit să câștigăm, deci înseamnă că se poate. Astăzi trebuia să arătăm mult mai mult. A fost prea puțin din toate punctele de vedere.

Cred că toate schimbările astea care s-au întâmplat, de fapt nici noi nu știm ce se întâmplă mâine, ne afectează și probabil se vede în starea noastră de spirit. Trebuie să dăm toate lucrurile deoparte, să încercăm să facem mult mai mult, să ne adunăm pentru că campionatul nu e gata. Nu putem abandona lupta și trebuie să facem mult mai mult la meciurile următoare cu contracandidatele la retrogradare.

Ce pot să spun mai multe? Nu găsesc explicații pentru jocul din seara asta. Și eu sunt vizibil afectat. Astăzi a fost mult prea puțin din partea noastră, a tuturor. Nu avem cum să ne ascundem, nu avem pe ce să dăm vina. Trebuie să ne asumăm totul. Trebuie să fim bărbați. În seara asta nu am arătat absolut nimic. Sincer, îmi e rușine”, a fost reacția sinceră și onestă a lui Calcan după înfrângerea cu CFR Cluj.

Citește și –>> VIDEO | CFR nu o scapă din ochi pe FCSB! Clujenii au defilat pe teren propriu împotriva lui Poli Iași

 

 

calcancfr clujumilintarealitateapoli iasi