Camila Giorgi e de negăsit. Este acuzată acum și de furt

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat luni, 20 mai 2024, ora 09:28,
Camila Giorgi
Camila Giorgi

Camila Giorgi, fostă număr 26 WTA, care ar fi plecat în SUA pentru a evita Fiscul italian, este acuzată acum de furt, relatează RMC Sport.

Cariera sa în circuitul WTA s-a încheiat, dar Camila Giorgi este încă subiect de discuţie. Italianca în vârstă de 32 de ani, care şi-a anunţat retragerea săptămâna trecută, s-a trezit implicată într-o serie de scandaluri. Cercetată deja pentru fraudă fiscală, ea este acum acuzată de furt.

Concentrată în prezent pe cariera de model de lenjerie intimă, Camila Giorgi locuieşte în Statele Unite pentru a evita fiscul, potrivit Gazzetta Dello Sport. Dacă Fiscul o caută pe Giorgi, la fel şi proprietarul vilei pe care aceasta a închiriat-o în Calenzano (lângă Florenţa, în Italia).

Potrivit Corriere Della Serra, fostul număr 26 mondial era departe de a fi o chiriaşă bună. „Nu numai că a plecat fără să spună un cuvânt, cu chiria neplătită de şase luni, dar a făcut să dispară jumătate din mobila noastră. Covoare persane, mobilă fină şi chiar o masă antică de jumătate de tonă. Vorbim de pagube cuprinse între 50.000 şi 100.000 de euro”, a explicat proprietarul vilei închiriate de Camila Giorgi.

Proprietarul ar fi încercat să îşi recupereze bunurile de la Sergio Giorgi, însă fără succes. „I-am scris cerându-i să ne dea măcar lucrurile înapoi, dar mi-a răspuns cu dispreţ că sunt obiecte de mică valoare. Este un comportament josnic pentru cineva ca mine, care a suferit nu doar daune financiare, ci şi emoţionale. Nu pot să ştiu ce este adevărat sau ce datorează Camila statului, dar ştiu ce ne datorează nouă.”

Familia Giorgi a cerut să fie aduşi oameni de la o firmă de mutări pentru a goli vila închiriată. „Când am ajuns, nu era deja nimeni acolo, iar casa era pe jumătate goală. În grădină, însă, era mai multă mobilă şi erau covoare îngrămădite unele peste altele. Probabil că deja umpluseră camioanele şi nu ştiau unde să le pună”, a mărturisit proprietarul.

suacamila giorgiwta