Camora, chemat la națională de un fost antrenor de la CFR: „Este un jucător extraordinar!”

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 10:36,
camora

Mario Camora, portughezul care a obținut de curând cetățenia română este lăudat de fostul său antrenor de la CFR, care îl consideră de departe cel mai bun din țară pe postul său.

Vasile Miriuță este de părere că jucătorul celor de la CFR Cluj nu poate lipsi de la prima reprezentativă a României! Fostul antrenor al echipei din „Gruia” consideră că fundașul stânga al campioanei României este în acest moment mai bun decât tot ce avem pe acea poziție.

„Camora este un jucător extraordinar. E o mare prostie să spui că nu accepți jucători naturalizați la echipa națională. Dacă ne-ar putea ajuta Camora să ne calificăm la Euro, care e problema? Părerea mea este că nu există la echipa națională un fundaș stânga mai bun decât Camora.

Camora este peste Bancu și Ștefan. Normal că Mirel va decide, dar Camora este cel mai bun fundaș stânga pe care îl avem”, a spus Miriuță la Digi Sport.

Portughezul care în urmă cu puțin timp a obținut și cetățenia română așteaptă o convocare la următoarea acțiune a reprezentativei conduse de Mirel Rădoi, dar acest lucru ține doar de selecționerul tricolorilor.

”Eu vreau. Deja am 33 de ani, nu vorbim să mă duc eu la Barcelona sau ceva de genul. E o mândrie pentru mine, pentru club. Mă simt și sunt, oficial, român. Mi-ar plăcea să fac parte din acest grup și să ating obiectivul pe care România îl are”, a spus Camora, tot pentru Digi Sport.

Mario Camora evoluează pe postul de fundaș stânga la CFR Cluj, iar dacă va fi convocat de Mirel Rădoi, căpitanul clujenilor va trebui să se lupte pentru un post de titular cu Nicușor Bancu, Florin Ștefan sau Alin Toșca.

Citește și Gabi Enache, hotărât să se reinventeze sub comanda lui Toni Petrea: „Vreau să joc fotbal de calitate”

camoraechipa nationalamiriutarealitateacfr cluj
Adrian Nastase

Dezvăluirile unui fost impresar de fotbal, fost coleg de puşcărie cu Adrian Năstase: ,,Era privilegiat”

Ilie Nastase

Iie Năstase s-a decis unde vrea să-şi amplaseze statuia: ,,Am înnebunit cu toţii?”