Camora justifică înfrângerea din Supercupă: „Ne gândim toţi la Champions League”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 11 iulie 2021, ora 12:03,
Mario Camora
Mario Camora

CFR Cluj a ratat Supercupa României, după ce a pierdut în fața CSU Craiova, scor 2-4, după loviturile de departajare și 0-0 în timpul celor 90 de minute de joc.

În meciul disputat pe cel mai mare stadion din țară, pentru olteni, primii care au executat, au marcat de la punctul cu var Gustavo, Găman, Cicâldău, Markovic, în timp ce pentru ardeleni au punctat Rodriguez, Costache, iar execuțiile lui Păun și Omrani au fost apărate de Pigliacelli, desemnat cel mai bun om al finalei.

Arlauskis, sursa foto: CFR Cluj/Facebook

Mario Camora, căpitanul clujenilor, a declarat la finalul meciului că și-ar fi dorit să câștige Supercupa României, mai ales că era un meci cu trofeul pe masă, dar a recunoscut că gândurile sale și ale colegilor de echipă sunt în altă parte. Aceștia speră la o calificare în grupele Ligii Campionilor sau în fazele avansate din Europa League, obiectiv pe care portughezul îl consideră îndrăzneț.

”E dezamăgitor, dar la penalty-uri e loterie. Am câştigat şi noi sezonul trecut tot Supercupa, tot la penalty-uri, astăzi s-a pierdut, dar trebuie să ridicăm capul cât mai repede. E un obiectiv pentru club, pentru noi să intrăm în cupele europene, dar când joci pentru un trofeu vrei să câştigi trofeul.

Eu personal mă gândesc numai la Champions League. Dacă ieşim, sper să nu, mă gândesc la Europa League. Să fim toţi realişti că e foarte greu, dar se poate. E nevoie şi de noroc, ne gândim toţi la Champions League”, a declarat Mario Camora, la finalul partidei de pe Arena Națională.

CITEȘTE ȘI –>> EDI IORDĂNESCU, EXPLICAȚII PENTRU REFUZUL DE A COMENTA LA „CALD” SUPERCUPA: „NU ESTE FOARTE UŞOR”

supercupa romanieiliga campionilormario camoracraiovarealitateacfr cluj