Campania de achiziții a FCSB-ului a devenit ținta ironiilor: „Unde ați găsit fundașul care se încalță cu fesul?”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 20:56,
FCSB
FCSB

În ciuda faptului că anunța „revoluție” în lotul lui Dinu Todoran în această vară, Gigi Becali a reușit să transfere doar patru fotbaliști, doi dintre ei fiind deja ironizați după un singur meci!

Afaceristul din Pipera are planuri mari pentru noul sezon de Liga 1, dar și pentru cel de Conference League, astfel că le-a cerut elevilor lui Dinu Todoran să lupte pe toate fronturile în acest an. După ce i-a adus pe Andrei Cordea, Alexandru Crețu și Stipe Vucur și Zdenek Ondrasek, Becali speră să fi rezolvat din problemele FCSB-ului din campionatul trecut.

Cu toate acestea, mutările făcute de FCSB în această vară au devenit ținta ironiilor în fotbalul românesc. Cristian Daminuță, fostul fotbalist al lui Inter Milano și Dinamo București, a ținut să îi atace din nou pe oficialii „roș-albaștrilor”, după transferurile lui Ondrasek ș Vucur.

Stipe Vucur, FCSB

Că vindeți pe 10 milioane, nu contestă nimeni, din contră, chiar mă bucur, vezi că alții pe la 22 de ani sunt campioni europeni și valorează zeci de milioane de euro. Dintre toți atacanții, l-ați luat fi pe cel mai slab din lume. Și ca să mă pronunț în vederea valorii acestui jucător de fotbal, nu-mi trebuie 20 de meciuri, am nevoie de 10 minute ca să văd ce știe și ce poate.

Drept dovadă o să-mi permit să-ți scriu peste o lună, când deja o să fie cu bagajele făcute. Sunt microbist și mai și simpatizez cu culorile voastre. 

Apropo, fundașul de se încalță cu fesul (n.r. Stipe Vucur), unde l-ați găsit? Meme, părerea mea e că, totuși, reprezentați cea mai galonată echipă din țară. An de an transferați spuma țării, iar băieții ăia cu datorii uriașe (n.r. CFR Cluj) ridică trofee. Atunci unde e problema? Întreb și eu, a scris Cristian Daminuță, pe Facebook.

Citește și VAL DE IRONII LA O POSTARE A LUI MM STOICA: „BEAU 2 SĂPTĂMÂNI ÎNCONTINUU ȘI N-AM CUM SĂ FIU AȘA SLAB!”

declaratiigigi becalicristian daminutaliga 1realitateafcsb