Campioana, amenințată de la Sibiu. „Nu avem nicio teamă!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 08 august 2019, ora 16:41,
costel-enache

După 1-1 cu Celtic, în Liga Campionilor, campioana CFR Cluj se întoarce în Liga I. Sâmbătă, clujenii joacă cu Hermannstadt, pe teren propriu. 

Sibienii promit însă o replică bună. Hermannstadt vine după victoria cu Universitatea Craiova, 2-1, singura obținută de sibieni în noul sezon.

Chiar dacă meciul următor pare foarte greu, eu am mare încredere în acest meci,  nu neapărat  că adversarul este setat pe o altă competiţie, ci mai degrabă încrederea vine din cadrul grupului nostru.

Am văzut meciul aseară. Am văzut un CFR cu forţă şi cred că meritau mai mult. Au controlat jocul şi au avut chiar o ocazii bune prin Ţucudean, dar s-a confirmat forţa CFR-ul, o echipă foarte puternică din toate punctele de vedere.

Nu suntem încă echipa care să fie considerată favorită într-un meci cu CFR-ul. Adversarii noştri pleacă cu prima şansă, asta este realitatea.

Nu plecăm cu o teamă de joc şi nici cu ”hai, că poate iese ceva”. E un joc şi avem încredere. Respectăm adversarul, îi ştim statutul, dar vrem să ne jucăm şansa”, a spus antrenorul Costel Enache, potrivit Telekomsport.

CFR Cluj şi FC Hermannstadt se întâlnesc, sâmbătă, de la ora 21.00.

sibiuclujcostel enacheHermannstadt
PaulAnton

Paul Anton, tot mai aproape de o plecare de la Dinamo: ,,E greu de ţinut”

CSUCraiova1

OFICIAL | Mișcări de trupe la CSU Craiova! Trei plecări și patru jucători noi sub comanda lui Ouzounidis