Campioana de la Hamburg s-a retras de la Praga Open! Următorul turneu la care va participa

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 13 iulie 2021, ora 15:58,
Gabriela Ruse, sursa foto: Profimedia Images, Axel Heimken/dpa
Gabriela Ruse, sursa foto: Profimedia Images, Axel Heimken/dpa

Gabriela Ruse a reușit să câștige titlul la turneul de la Hamburg, după ce a trecut cu scorul de 7-6(6), 6-4 de Andrea Petkovic (Germania, 33 de ani).

După ce a cucerit primul titlu WTA din carieră, sportiva de 23 de ani le-a dat o veste tristă fanilor. Aceasta a anunțat prin intermediul unei platforme de socializare că nu va putea participa la competiția de la Praga. Principalul motiv al abandonului Gabrielei Ruse este supraîncălzirea fizică la care a fost supusă aceasta pe parcursul turneului din Germania.

Gabriela Ruse, Hamburg/Sursa foto: Axel Heimken/dpa/Profimedia Images
Gabriela Ruse, Hamburg/Sursa foto: Axel Heimken/dpa/Profimedia Images

De asemenea, jucătoarea care a urcat în top 140 WTA după victoria de la Hamburg a anunțat și că își va dedica timpul recuperării pentru a putea participa la turneul de la Palermo.

”Din cauza supraîncărcării fizice cu 7 meciuri din ultimele 7 zile, din păcate trebuie să mă retrag de la Praga Open. Danke schon (n.r. mulțumesc) din nou la Hamburg pentru că m-a găzduit în aceste zile, s-a încheiat cu acest minunat trofeu! Am nevoie doar de câteva zile pentru a mă recupera și sper să mă întorc săptămâna viitoare mai puternică și mai hotărâtă. Ne vedem în @palermoladiesopen!”, a fost mesajul postat de Gabriela Ruse pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Ruse (@gabrielaruse)

CITEȘTE ȘI –>> GABRIELA RUSE, PRIMA REACȚIE DUPĂ TRIUMFUL DE LA HAMBURG: „SUNT O JUCĂTOARE NEBUNĂ!”

hamburg openabandonrealitateacampioanapraga opengabriela ruse