Gabriela Ruse, prima reacție după triumful de la Hamburg: „Sunt o jucătoare nebună!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 11 iulie 2021, ora 16:20,
Gabriela Ruse, profimedia images, credit Photo: Axel Heimken/dpa
Gabriela Ruse, profimedia images, credit Photo: Axel Heimken/dpa

Sportiva din România în vârstă de doar 23 de ani a izbutit să cucerească primul titlu WTA din carieră, după ce a trecut cu scorul de 7-6(6), 6-4 de Andrea Petkovic (Germania, 33 de ani)!

Gabriela Ruse este în centrul atenției în momentul de față, astfel că succesul din finala turneului de la Hamburg a fost o adevărată surpriză pentru iubitorii tenisului. Sportiva a declarat la finalul partidei că este foarte emoționată și a ținut să le mulțumească tuturor celor care au fost alături de ea de-a lungul timpului. Românca a avut partea de un traseu dificil în competiția din Germania, însă evoluțiile sale consistente i-au adus marele premiu în valoare de 23.000 de euro.

Elena-Gabriela Ruse. Foto: Photo Rob Prange / Spain DPPI (Profimedia)

„E foarte greu pentru mine să vorbesc acum! A fost o plăcere să joc împotriva Andreei în finală, atunci când eram mică am văzut multe meciuri jucate de ea. Le mulțumesc mult sponsorilor, copiilor de mingi și tuturor românilor care au venit să mă vadă. 

Mulțumesc și antrenorului meu! Sunt o jucătoare nebună, lui îi este foarte greu să lucreze cu mine. Încă din prima zi în care m-am antrenat cu Andrea m-am simțit bine aici. Sunt foarte fericită! Mai ales că, după 20 de ani fără turneu aici, sunt prima câștigătoare de la Hamburg”, a spus Gabriela, la finalul partidei de astăzi.

Citește și FORMIDABIL | GABRIELA RUSE A VENIT DIN CALIFICĂRI ȘI A CÂȘTIGAT PRIMUL TITLU WTA! VICTORIE CLARĂ CU ANDREA PETKOVIC

realitateatenishamburgwtagabriela rusedeclaratii