Campioana, „retrogradată” pentru mutările făcute: „CFR Cluj a făcut transferuri slabe”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 11:28,
CFR Cluj
CFR Cluj

CFR Cluj a fost criticată pentru campania de achiziții din această perioadă de mercato, una în care campioana a fost foarte activă.

Dar nici jocul formației lui Marius Șumudică nu a convins. Aceasta a câștigat cu emoții pe terenul campioanei din Gibraltar, Lincoln Red Imps, scor 2-1, în prima manșă a turului doi din preliminariile Ligii Campionilor. Returul va avea loc o săptămână mai târziu.

Ultimul jucător care se va alătura lotului din Gruia va fi Denis Alibec, care a fost lăudat de Bogdan Mara. Acesta este de părere că dacă atacantul de 30 va fi în formă maximă, atunci va fi jucătorul care va aduce un mare plus echipei.

”CFR a făcut o mișcare foarte bună cu aducerea lui Alibec. Este exact de ce aveau nevoie. Într-o formă bună, e jucătorul care poate face diferența. Și care poate ajuta mult CFR-ul”, a spus Bogdan Mara, fostul președinte al campioanei, pentru Digi Sport.

Dar nu aceeași părere o are și Helmut Duckadam, care a criticat campania de transferuri a celor de la CFR Cluj. Deși a adus nume precum Alibec, Jonathan Rodriguez sau Rachid Bouhenna, fostul președinte de imagine al celor de la FCSB crede că echipa din Gruia nu a fost inspirată la achiziții.

”CFR Cluj a făcut transferuri slabe. Slabe pentru ce pretenții au sau pentru ce pretenții au avut!”, a concluzionat și Helmut Duckadam, conform Digi Sport.

Ulrich Meleke, Jonathan Rodriguez, Rachid Bouhenna, Denis Alex Rusu, Anas Tahiri, Daniel Paraschiv, Cristiano Figueiredo, Danijel Graovac, Guessouma Fofana și Denis Alibec sunt jucătorii aduși în această vară de CFR Cluj.

CITEȘTE ȘI –>> MISIUNE CLARĂ PENTRU MARIUS ȘUMUDICĂ ÎN GRUIA: „EL ŞI LIDERII VESTIARULUI TREBUIE SĂ AIBĂ ACELEAŞI IDEI!”

Helmut Duckadamcfr clujrealitateadenis alibecbogdan mara