Campionatul Spaniei, suspendat! Caz de coronavirus la Real Madrid

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 12 martie 2020, ora 14:30,
real barca

Liga Profesionistă de Fotbal din Spania a anunțat suspendarea următoarele două etape din LaLiga, pe fondul epidemiei de coronavirus. Echipa de fotbal și cea de baschet a clubului Real Madrid au fost plasate în carantină, după un baschetbalist a fost testat pozitiv la COVID-19.

Federația din Spania a precizat că situația va fi reevaluată după expirarea perioadei de suspendare a meciurilor, la 22 martie.

Având în vedere circumstanțele știute în această dimineață, cu referire la carantina impusă la Real Madrid și posibile cazuri pozitive la jucători de la alte cluburi, LaLiga consideră că există motive pentru a continua cu următoarea fază a protocolului împotriva COVID-19. Prin urmare, sunt amânate cel puțin următoarele două etape„, este comunicatul LaLiga.

Trey Thompkins, baschetbalistul echipei Real Madrid, a fost testat pozitiv cu coronavirus. Echipa de fotbal a clubului madrilen a fost plasată în carantină, alături de cea de baschet, pentru că au utilizat acelaşi cantonament.

Real Madrid informează că un jucător de la echipa noastră de baschet a fost depistat pozitiv după ce a fost testat pentru COVID-19. De atunci, recomandarea a fost să instituim carantină atât pentru echipa de baschet, cât și pentru cea de fotbal. În plus, am decis să închidem unitățile și bazele de pregătire din oraș și le-am recomandat angajaților clubului să rămână în carantină. Meciurile care erau programate în Euroliga de baschet și în LaLiga la fotbal nu se vor juca„, se arată în comunicatul clubului Real Madrid.

Echipa de fotbal Real Madrid ar fi trebuit să joace vineri, pe teren propriu, cu Eibar, în etapa a 28-a din LaLiga.

CITEȘTE ȘI -> ULTIMA ORĂ | Fotbalul din România a fost suspendat, pe fondul pandemiei de coronavirus! Anunțul FRF

spaniabaschetreal madridlaligacampionatcoronavirus