Când revine Reghecampf la FCSB. Becali a făcut anunțul

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 13:30,
Reghecampf și Gigi Becali
Reghecampf și Gigi Becali

Laurențiu Reghecampf este liber de contract după despărțirea din iunie de arabii de la Al Ahli și au apărut zvonuri cum că ar fi pe lista FCSB-ului.

Actualul antrenor al vicecampioanei este Dinu Todoran, cel care i-a luat locul lui Toni Petrea la finalul stagiunii trecute. În primul joc oficial, echipa pregătită de acesta a făcut un scor alb pe terenul Botoșaniului și nu a convins.

Deși este lipsit de experiență la o asemenea echipă, la nivelul primei divizii, Dinu Todoran a fost reconfirmat, indirect, după ultimele declarații ale patronului, până la finalul sezonului, atunci când îi expiră contractul.

reghecampf
sursa foto: Profi Media Images

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea ca Recghecampf să ajungă la FCSB, însă a afirmat că, momentan, această mutare nu va avea loc. Finanțatorul a recunoscut faptul că va lua în considerare o colaborare cu tehnicianul de 45 de ani abia din vara viitoare. Până atunci însă, Dinu Todoran trebuie să aducă titlul la FCSB, unul așteptat din 2015.

”E posibil, dar nu știu când. Peste un an, peste doi, trei. Până într-un an nu mai puneți întrebarea asta. Până în vară nu mă mai întrebați de asta”, a spus Gigi Becali, conform Pro X.

Laurențiu Reghecampf a antrenat la FCSB în două rânduri: mai 2012 – mai 2014 și decembrie 2015 – mai 2017. În primul mandat, antrenorul a adus trei trofee la București: două titluri (2013 și 2014) și Supercupa României (2013-2014). Acesta este cunoscut și pentru performanța optimilor de finală din Europa League, din sezonul 2012 – 2013, când FCSB a trecut spectaculos de Ajax, înainte să fie eliminată de Chelsea.

CITEȘTE ȘI –>> FCSB, VESTE BUNĂ PENTRU FANI! ANUNȚUL FĂCUT CU PRIVIRE LA ACCESUL PE STADION LA MECIUL CU SHAKHTER KARAGANDY

dinu todoranfcsbreghecampfgigi becalirealitatealiga 1