Când se dispută duelul dintre Simona Halep și Haddad Maia, din turul 2 de la Australian Open!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022, ora 09:06,
Simona Halep, sursa- Profimedia Images
Simona Halep, sursa- Profimedia Images

Fostul lider mondial a început cu o victorie Grand Slam-ul de la Melbourne și a izbutit să treacă de Magdalena French, scor 6-4, 6-3, în primul tur!

Simona Halep a obținut accederea în următoarea fază a competiției și va da peste Beatriz Haddad Maia (25 de ani, locul 83 WTA). Sportiva din Brazilia a învins-o și ea pe Katie Volynets (176 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-3, iar acum este gata să își măsoare forțele și cu românca în vârstă de 30 de ani.

Simona Halep. Foto: Profimedia

Potrivit organizatorilor de la Melbourne, duelul dintre cele două sportive va avea loc mâine, 20 ianuarie, de la ora 12.00, ora României. Partida dintre Halep și Haddad Maia se va disputa pe terenul central Rod Laver Arena, după înfruntarea dintre Kyrgios și Medvedev.

Confruntarea de la Australian Open va consemna a doua întâlnire dintre Halep și Haddad Maia. Duelul precedent a avut loc în 2017, la Wimbledon, iar Simona s-a impus în minimum de seturi, 7-5, 6-3.  Acum, românca își dorește cu orice preț să obțină o nouă victorie în fața braziliancei și să își continue astfel parcursul la Australian Open.

Citește și Simona Halep, despre posibilitatea să dispute o nouă finală la Australian Open: „Este unul dintre visurile mele”

Beatriz Haddad Maiatenisaustralian openwtaHalep