Capăt de linie pentru Ondrasek la FCSB? Gigi Becali anunță: „Nu poate face faţă la noi!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 13:08,
Zdeněk Ondrášek, Profimedia Images
Zdeněk Ondrášek, Profimedia Images

Patronul celor de la FCSB pare că nu se dezminte, astfel că după ce l-a scos din circuit pe Ante Vukusic după doar câteva jocuri, acum, Becali este gata să renunțe și la Ondrasek, care a bifat doar o repriză pentru echipa sa!

Atacantul în vârstă de 32 de ani, Zdenek Ondrasek, a sosit în această vară la FCSB, însă își poate lua rapid adio de la vicecampioana României, după o singură repriză de joc. Adus să rezolve o mare problemă a bucureștenilor din ultimul sezon, Ondrasek nu l-a convins pe Gigi Becali în primele minute jucate pentru echipa sa, iar afaceristul din Pipera a anunțat că acesta nu poate face față la formația lui Dinu Todoran.

Patronul „roș-albaștrilor” a dezvăluit că nu vrea să mai critice niciun jucător, dar consideră că atacantul ceh nu are cum să ajute FCSB-ul în momentul de față. Becali a mărturisit că probabil vor fi mai mulți jucători care nu vor mai apărea de acum înainte, iar Ondrasek se va număra printre aceștia. Totodată, un alt transfer din această vară al bucureștenilor, Andrei Cordea, a fost singurul care l-a impresionat pe afacerist.

„Sunt mulţumit de cum a jucat echipa, de cum a fost tot jocul, luând în calcul ambele echipe. Sunt nemulţumit de anumiţi jucători, care probabil nu ştiu dacă vor mai juca. Ondrasek? Nu, nu mai vreau să-i critic pe oameni. Nu e ce dorim. Nu vreau nici să critic, dar nu, nu poate face faţă la FCSB. Să vedem cu cine jucăm atacant.

Eu cred că ăsta, Cordea, poate fi atacant. Cred că poate juca orice post. E prea bun şi prea puternic, poate juca orice post. Echipa va începe cu Cordea. Vine Cordea şi din primul meci… Începe echipa cu el. A intrat şi-ţi dai seama că nu-l mai poţi scoate din echipă. Moruţan, nu poţi juca în faţa lui Cordea”, a declarat Gigi Becali, potrivit PRO X.

650.000 de euro este cota de piață a lui Ondrasek, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia, FC Dallas și Viktoria Plzen sunt echipele pentru care a mai evoluat de-a lungul carierei atacantul în vârstă de 32 de ani.

Citește și TRANSFERUL LUI ONDRASEK LA FCSB, IRONIZAT: „NU MĂ AŞTEPTAM SĂ VĂD UN CHEL LA ECHIPĂ!”

realitateafcsbdeclaratiigigi becaliondrasekliga 1