Care ar fi noua schemă la Dinamo: Rednic, acționar majoritar!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 14 iunie 2019, ora 22:09,
999467-mircea-rednic
999467-mircea-rednic

Mircea Rednic-Nicolae Badea-Vladimir Cohn. Este tripleta care încearcă să ia Dinamo de la Ionuț Negoiță. Fostul tehnician ar urma să devină acționar majoritar. 

După ce Nicolae Badea a anunțat că este dispus să dicute cu Mircea Rednic o ofertpă comună pentru preluarea acțiunilor de la Ionuț Negoiță, Vladimir Cohn e încântat de oportunitate.

Trebuie să vorbesc cu Nicu Badea întâi, să vedem când ne găsim toți timp să ne întâlnim. Eu sunt interesat. E o treabă mai mult de obligație față de clubul ăsta, care se duce mai mult spre retrogradare dacă nu suntem atenți.

O asemenea investiție implică foarte multă birocrație, să vedem ce luăm, ce e al lui Negoiță, ce cumpărăm noi de la el. Nu e ca la piață, să mergem să luăm mere. Ar dura câteva săptămâni tot procesul. Dacă există condiții legale de a face asta, cu plăcere!

Hai să nu ne avântăm în formule, e doar o simplă discuție și o dorință a domnului Badea și a mea. Rednic se pare că e dornic de o asemenea aventură. Ar fi acționarul majoritar în formula asta. Întrebați banca dacă are suficient de mulți bani”, a declarat Vladimir Cohn la TV Telekom Sport.

Suntem dinamoviști vechi, care am respectat întotdeauna acest club pe care lumea l-a comparat cu poliția. Nu era deloc așa, erau niște oameni admirabili acolo. Am rămas îndrăgostiți de Dinu, de frații Nunweiller, de Frățilă. Ăsta e Dinamo, nu alți caraghioși care se perindă acum.

Negoiță a ținut clubul, l-a menținut în Liga 1. În total e pe plus. Nu uitați că acum doi ani era să câștigăm campionatul! Dacă era în Liga 4, ca Steaua, era mai bine?”, a mai spus fostul acționar.

rednicdinamovladimir cohn