SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Care este starea de sănătate a lui Mircea Lucescu, după a 24-a zi petrecută în spital

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 30 august 2021, ora 15:30,
MIRCEA LUCESCU
MIRCEA LUCESCU

Patronul clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, a declarat că antrenorul Mircea Lucescu a stat 24 de zile în spital.

Fără Lucescu, am pierdut, 0-2, în faţa celor de la Kolos exact acum un an. Şi ne-am bucurat că am ocupat locul doi când Desna şi Zoria au făcut 1-1. Diferenţa este uriaşă. Atât fanii, cât şi specialiştii pot vedea acest lucru. Toată lumea vede. O echipă complet diferită.

O echipă matură care ştie ce vrea pe teren. Nu totul funcţionează, dar băieţii se străduiesc să crească. Este cel mai important. Slavă Domnului că Lucescu s-a întors după o lungă boală. Nimeni nu credea că va dura atât de mult. A petrecut 24 de zile în spital. Acum e bine. Va merge acasă timp de 3-4 zile, apoi se va întoarce şi va pregăti echipa„, a spus Surkis, potrivit presei ucrainene, informează news.ro.

Dinamo Kiev a învins-o, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 7-0 (6-0), pe Kolos Kovalivka, în etapa a șasea a campionatului din Ucraina.

Echipa pregătită de Mircea Lucescu este lider în clasament, cu 16 puncte, şi cu un avantaj de trei puncte, faţă următoarele două clasate, Șahtior Doneţk şi Dnipro, care au acumulat câte 13 puncte.

Mircea Lucescu a acuzat o stare gripală, apoi a fost supus, la Kiev, unei operaţii pentru îndepărtarea unui chist.

Citește și SURPRIZĂ PENTRU TRICOLORI. O FEMEIE VA ARBITRA MECIUL ROMÂNIA – LIECHTENSTEIN

spital24 zilemircea lucescurealitateafotbal