Casemiro este pus la zid după ce a semnat cu Manchester United: „Nu are o mare varietate de pase”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 23 august 2022, ora 20:35,
Casemiro a fost norocos să fie în acea echipă a lui Real Madrid, este de părere folstul mare jucător scoțian Graeme Souness
Casemiro a fost norocos să fie în acea echipă a lui Real Madrid, este de părere folstul mare jucător scoțian Graeme Souness

Mijlocașul brazilian Casemiro a plecat de la Real Madrid, semnând cu Manchester United un contract pe 4 ani. Graeme Souness crede că „diavolii” au făcut o afacere proastă.

Casemiro nu a fost niciodată un mare jucător, consideră Graeme Souness

Manchester United dă semne de revenire în Premier League, învingând Liverpool pe teren propriu cu 3-2, în Etapa a 3-a, după ce în precedentele runde fusese învinsă acasă cu 1-2 de Brighton și în deplasare cu 0-4 de Brentford.

Brazilianul Casemiro, noul mijlocaș al „diavolilor”, a urmărit din tribune victoria în fața „cormoranilor”. Transferul lui la Manchester United a fost luat la bani mărunți de fosta glorie scoțiană Graeme Souness.

Brazilianul a jucat cu mari jucători la Real Madrid, dar nu este un mare jucător, nu a fost niciodată un mare jucător. Să fim serioși, a fost norocos să fie în acea echipă a lui Real Madrid.

Nu mă aștept niciodată să-l văd pe Casemiro jucând. Benzema și alți jucători, da, dar niciodată nu am fost încântat să-l văd pe Casemiro.

Nu are o mare varietate de pase, așa că nu cred că îi va face pe alți jucători să joace mai bine. Mijlocașul lui Real Madrid era înconjurat la Real de jucători fantastici.

Despre ce vorbim? Are 30 de ani și costă 70 de milioane de euro, plus bonusuri, sunt prea mulți bani”, a spus Graeme Souness, conform talksport.com.

Souness a jucat 247 de meciuri la Liverpool și alte 176 la Middlesbrough, dar a mai trecut și pe la alte echipe ca Sampdoria sau Rangers FC. La naționala Scoției a înscris de 5 ori în cele 54 de partide jucate.

Casemiro a câștigat 18 trofee în 9 ani la Real Madrid

Suma de transfer nu este clară. Publicația mai sus amintită vorbește despre 70 de milioane de lire sterline. Presa din Spania a scris despre 85 de milioane de euro, iar cunoscutul ziarist Fabrizio Romano a vorbit despre 60 de milioane de euro sumă fixă, plus 10 din bonusuri.

Mijlocașul defensiv Casemiro, care pe 23 februarie a împlinit 30 de ani, a părăsit Real Madrid după 9 ani, timp în care a câștigat 18 trofee: de cinci ori Champions League, de trei ori campionatul, Cupa Mondială a cluburilor, Supercupa Europei și Supercupa Spaniei și o dată Cupa Spaniei.

Real Madrid a învins Juventus cu 2-0 în ultimul amical de dinaintea sezonului, care a avut loc la Los Angeles (California). După meciul cu Juventus, antrenorul Carlo Ancelotti a făcut o declarație savuroasă.

Îi numesc pe Casemiro, Kroos și Modric ‘Triunghiul Bermudelor’, pentru că fac mingea să ‘dispară’”, a spus tehnicianul italian.

Triunghiul Bermudelor este o zonă din Oceanul Atlantic, delimitată de Insulele Bermude, Puerto Rico și Fort Lauderale (Florida), unde au avut loc disparții misterioase ale navelor și avioanelor.

manchester unitedpremier leaguecasemiro