Câte puncte vrea Burleanu să obțină Naționala din următoarele două meciuri

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat miercuri, 31 mai 2023, ora 10:33,
Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că echipa naţională a României are ca obiectiv câştigarea a 4 puncte din 6 în partidele din deplasare cu Kosovo şi Elveţia din preliminariile EURO 2024.

„Accidentările jucătorilor reprezintă ca întotdeauna un motiv de îngrijorare înaintea partidelor naţionalei, ca urmare a faptului că nu avem un lot numeros. Pentru că întotdeauna accidentările sunt cele care ne dau peste cap.

Sperăm ca până la începerea cantonamentului să avem un număr cât mai redus şi să putem să ne îndeplinim obiectivul din această dublă, şi anume de a câştiga 4 puncte”, a spus el.

„Întotdeauna echipa naţională nu a înregistrat rezultate bune în luna iunie. Se pare că iunie nu ne este foarte prielnică, să spun aşa. De data asta ne dorim să avem o continuitate şi o constanţă în acest proces de calificare la un turneu final.

Vrem să continuăm seria rezultatelor bune din luna martie, adică pe lângă cele 6 să putem să adăugăm încă 4 puncte.

Ne dorim ca jucătorii noştri să înţeleagă acest moment foarte important, iar la finalul lui iunie să ne bucurăm pentru îndeplinirea obiectivului”, a adăugat Burleanu.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte Kosovo, la 16 iunie (ora 21:45, Stadionul Fadil Vokrri din Priştina) şi Elveţia, la 19 iunie (ora 21:45, Stadion Swissporarena din Lucerna) în preliminariile EURO 2024.

elvetiaedi iordanescunationala de fotbalkosovorazvan burleanu