Caz şocant de Crăciun! Un sportiv profesionist a fost ucis cu pistolul în faţa familiei

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 26 decembrie 2021, ora 23:58,
Crimă
Crimă

Clipe cumplite din nou pentru lumea sportului. Un sportiv profesionist a fost ucis chiar în ajunul Crăciunului, fiind împuşcat în faţa familiei.

În vârstă de 30 de ani, boxerul Danny Kelly jr. şi-a pierdut viaţa în Maryland, Statele Unite, chiar în Ajunul Crăciunului. Acesta se afla în trafic, la un stop, când deodată, dintr-o altă maşină s-a deschis focul asupra sa.

Sportivul a fost ucis în faţa familiei. În maşina de teren pe care o conducea se mai aflau iubita lui Danny Kelly Jr. şi cei trei copii ai lor. Boxerul a fost transportat de urgenţă la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic.

,,Moartea lui Danny Kelly a provocat o durere uriașă pentru familia și prietenii săi. În loc să sărbătorească în familie Crăciunul, se vor strânge la înmormântare.”, a precizat șeful poliției locale, după confirmarea decesului.

Atacatorul a fugit de la faţa locului, iar cei care vor ajuta la prinderea sa vor fi recompensaţi cu suma de 25.000 de dolari, mai scrie sursa citată.

Danny Kelly/Sursa foto: Profimedia Images
Danny Kelly/Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi Clipe grele pentru sportul românesc! Ana Pascu, internată în spital! A suferit un accident vascular cerebral hemoragic

danny kellydecesimpuscatboxercrăciun