SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Cazul dispariției celebrei jucătoare de tenis a alarmat lumea sportului! Reacții în lanț de la Simona Halep și Serena Williams

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021, ora 17:35,
Sursa foto: Paul Marr (Profimedia Images)
Sursa foto: Paul Marr (Profimedia Images)

La fel ca alte colege din circuit internațional, Simona Halep a reacționat cu privire la dispariția misterioasă a sportivei Shuai Peng.

Jucătoarea chineză în vârstă de 35 de ani a fost dată dispărută după ce l-a acuzat de agresiune sexuală pe Zhang Gaoli, fost vicepremier al al statului asiatic.

Situația fostei ocupante a locului 14 în ierarhia WTA, care nu a mai dat niciun semn de viață, a îngrijorat lumea sportului. Simona Halep a luat exemplul conaționalelor Andreea Mitu și Irina Bara, dar și Serenei Williams, cea mai puternică voce din tenisul feminin, și s-a alăturat demersului din mediul online, “#WhereIsPengShuai”. Hashtag-ul a fost preluat pe Twitter de peste 125.000 de persoane.

Shuai Peng. Foto: Profimedia

Astfel, românca de 30 de ani și-a arătat îngrijorarea pentru Shuai Peng și a postat un mesaj de susținere pentru aceasta.

”Peng Shuai, vreau să știi că noi, colegele tale, suntem alături de tine! Mă gândesc la tine și sper că ești bine!”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Simona Halep s-a întâlnit o singură dată cu Shuai Peng într-un meci oficial, în turul trei la Wimbledon, în 2017, unde s-a impus cu scorul de 6-4, 7-6(7).

Mesajul de susținere pentru Shuai Peng postat de Serena Williams:

”Sunt devastată și în același timp șocată după ce am aflat despre colega mea, Shuai Peng! Sper că este în siguranță și va fi găsită cât de curând. Cazul trebuie investigat și nu trebuie să rămânem tăcuți! Îi transmit toată dragostea și susținerea mea”, a transmis și jucătoarea americană, pe Twitter, despre situația în care se află Shuai Peng.

CITEȘTE ȘI –>> DEZVĂLUIRI ULUITOARE ALE UNEI JUCĂTOARE DE TENIS! CU CINE AR FI FOST OBLIGATĂ SĂ ÎNTREŢINĂ RELAŢII INTIME

twittersimona halepshuai pengtenisrealitateaserena williams