Ce a spus Mihai Stoica despre șansele FCSB-ului la titlu fără implicarea lui Becali: „Avem 20 de ani de prezenţă neîntreruptă în cupele europene!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 30 mai 2023, ora 22:34,
FCSB
FCSB

FCSB nu a mai câștigat campionatul de 8 ani. Bucureștenii au ratat titlul și în acest sezon.

Mihai Stoica, oficialul echipei, a vorbit despre ce șanse ar fi avut FCSB fără implicarea patronului Gigi Becali. Iată cum a comentat Meme.

„Avem 20 de ani de prezenţă neîntreruptă în cupele europene!”

„(n.r. – Aţi fi avut măcar un titlu în ultimii ani fără intervenţiile lui Gigi Becali?) Uite ce se întâmplă. La fotbal nu merge cu ce ar fi fost dacă. Eu ştiu doar atât şi spun fapte. Suntem echipa care din 2003, de când a preluat-o Gigi, avem 20 de ani de prezenţă neîntreruptă în cupele europene. E un record pe care nimeni n-o să-l ajungă. 

Rapid a ajuns în Liga 4, Dinamo promovează acum dacă nu se întâmplă vreun miracol la Piteşti (n.r. – după 6-1 cu FC Argeş). Astea sunt fapte. 

Că de opt ani nu se ia campionatul, asta e adevărat, deşi investiţiile au fost masive. Liverpool n-a luat vreo 30 de ani. Nu ne dorim asta. Ne-am fi dorit să-l luăm, dar au fost multe campionate pierdute la mustaţă. Nu ăsta, ăsta nu. Anul trecut puteam juca ‘finala’ şi a fost o greşeală de arbitraj. Orice se putea întâmpla. 

Lumea e tentată, dar nu prea se vorbeşte despre ce se întâmplă la alte echipe, că nu prea se fac chestii publice cu anumite intervenţii. La noi mai ştim, că mai vorbim”, a declarat Mihai Stoica, pentru cei de la Orange Sport.

mihai stoicafcsbgigi becali