Ce a spus Ovidiu Burcă după Dinamo-Petrolul (1-1): „Am văzut care e nivelul Ligii 1!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat sâmbătă, 25 martie 2023, ora 17:31,
Ovidiu Burcă
Ovidiu Burcă

Dinamo și Petrolul au disputat sâmbătă, 25 martie, un meci amical (1-1). Ovidiu Burcă, tehnicianul „Câinilor”, a oferit o primă reacție după meci.

Mai exact, Burcă consideră că un astfel de test a fost foarte important pentru echipa sa. Iată cum a comentat.

„Am văzut care e nivelul Ligii 1!”

„A fost un meci foarte bun, ne-am dorit să avem un asemenea meci, cu o intensitate ridicată, scopul a fost atins. Asta ne-am dorit foarte mult, să creștem intensitatea sub toate aspectele ei, iar astăzi a fost un antrenament în care am bifat lucrul acesta.

E important să iei pulsul Ligii 1, să îi vezi pe unii dintre tinerii noștri că joacă dezinvolt, dar mie mi-e teamă să privesc atât de departe. Deocamdată avem un meci la Dej și vrem să-l pregătim cât mai bine. Luăm meci cu meci, următorul e la Dej, ne concentrăm acolo. Dar e bine că am văzut care e nivelul Ligii 1. În perspectiva barajului ne-a ajutat lucrul acesta.

Când joci cu o echipă de eșalon superior, dai totul să demonstrezi că și tu meriți să joci acolo, dar sunt totuși niște meciuri amicale. Nu sunt foarte relevante, a fost doar un antrenament bun. Important este și că nu am avut niciun accidentat. Noi, indiferent de ligă, trebuie să reprezentăm Dinamo, să ne prezentăm la cel mai înalt nivel, fără niciun complex”, a declarat Ovidiu Burcă, după remiza cu Petrolul.

ovidiu burcapetroluldinamoamical