Ce a spus Simone Inzaghi despre rivalii de la AC Milan, după ce Inter a câștigat titlul

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat marți, 23 aprilie 2024, ora 11:00,
Simone Inzaghi
Simone Inzaghi

Simone Inzaghi, antrenorul echipei Inter Milano, pe care a condus-o în acest sezon la câştigarea titlului de campioană a Italiei la fotbal, a evidenţiat luni seară, după victoria în faţa rivalei AC Milan (2-1), cele şase trofee cucerite de la sosirea sa la gruparea „nerazzurra”, pe care a condus-o totodată până în finala Ligii Campionilor, potrivit agerpres.ro.

„Privesc înapoi şi văd trei ani cu şase trofee şi o finală a Ligii Campionilor. Contez pe disponibilitatea jucătorilor mei, care mi-au oferit totul pe teren şi în afara sa. Cu toţi ne-am adus contribuţia şi aşa se câştigă trofee”, a declarat Inzaghi la finalul derby-ului de pe San Siro.

„Este o noapte frumoasă. O dedic familiei mele, copiilor mei, soţiei mele şi părinţilor mei, care au fost fundamentali. Acest succes îl împărtăşesc cu toţi”, a adăugat el.

Inzaghi a avut cuvinte frumoase şi la adresa rivalilor săi de luni: „Victoria în faţa Milanului este ceva ce va fi amintit. Vreau să subliniez prestaţia celor de la AC Milan, care nu au avut o misiune uşoară. În aceşti trei ani, Milan a fost o mare rivală şi va continua să fie”.

Inter Milano a cucerit în acest sezon al 20-lea său titlu de campioană a Italiei, fiind al doilea club ca număr de trofee în Serie A, după Juventus Torino, care are în palmares 36 de „scudetti”.

ac milansimone inzaghiinter milan