SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Laurențiu Reghecampf, condiționat de Mihai Rotaru! Ordinul dat de patronul Craiovei

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 12:44,
LAURENȚIU REGHECAMPF
LAURENȚIU REGHECAMPF

Venirea tehnicianul în vârstă de 46 de ani la CSU Craiova a fost privită ca o adevărată lovitură dată de olteni, însă deocamdată echipa condusă de Laurențiu Reghecampf se află în căutări, departe de prima poziție din clasament!

Fostul antrenor al celor de la FCSB l-a înlocuit în luna iulie a acestui an pe grecul Marinos Ouzounidis, demis imediat după înfrângerea din Conference League, contra albanezilor de la Laci. Adus ca o adevărată gură de oxigen de către patronul echipei, Reghecampf are un obiectiv clar la CSU și își dorește foarte mult să aducă titlul mult așteptat în Bănie.

Până atunci însă, Mihai Rotaru a dezvăluit singura condiție pe care i-a impus-o antrenorului său în momentul în care s-au pus la masa negocierilor, Finanțatorul oltenilor își dorește ca echipa sa să joace fotbal înainte de toate, iar mai apoi să producă și rezultate.

„În ultimele patru – cinci meciuri ne-am creat ocazii cât o făceam înainte într-un sfert de campionat. E clar! Le-am spus întotdeauna antrenorilor atunci când am bătut palma că vreau 65 la sută fotbal și 35 la sută rezultate. dacă jucați fotbal și nu aveți totuși rezultate, sau cele scontate, mi-o asum eu!

Cred că rezultatele trebuie să fie o consecință a fotbalului practicat. Chiar dacă trecerea e un pic mai greoaie, până când Mister își impune principiile, asta e important: să jucăm fotbal!” a spus Mihai Rotaru la Prosport.

Citește și VEȘTI BUNE PENTRU REGHECAMPF, ÎNAINTEA MECIULUI CU DINAMO! UN JUCĂTOR IMPORTANT REVINE ÎN CIRCUIT

reghecampfliga 1realitateacsu craiovamihai rotarudeclaratii