Ce e gratis e bun pentru Dinamo! ”Câinii” negociază cu trei jucători puși pe liber

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 13 iunie 2021, ora 22:48,
dinamo renastere
dinamo renastere

Dinamo a încheiat cu succes un sezon cu adevărat dificil pentru club, după ce a evitat retrogradarea datorită parcursului excelent din a doua parte a play-out-ului.

 

Dar forma sportivă nu poate eclipsa majorele probleme financiare. Cu datorii de milioane de euro, formația din Ștefan cel Mare este nevoită să se folosească de cele mai ”low-cost” variante în privnța noului sezon. Reunirea lotului ”câinilor” este programată marți, pe 15 iunie, iarDușan Uhrin încă a primit întăriri.

Peteleu

 

Totuși, conform gsp.ro, Dinamo negociază în acest moment aducerea a trei jucători gratis. Puși pe liber de UTA Arad, Neluț Roșu, Andrei Peteleu și Cristian Melinte sunt variantele la care se gândesc șefii din Ștefan cel Mare pentru noul sezon.

 

Neluț Roșu, mijlocaș central de 27 de ani și Peteleu, dublu campion cu CFR Cluj, în 2018 și 2019, au fost doriți și în trecut la Dinamo. De cealaltă parte, Melinte a fost în lotul formației bucureștene la începutul carierei, în 2009, înainte să plece în Italia, la Palermo.

Neluț Roșu

 

Nelut Roșu are 25 de partide în acest szon de Liga 1 pentru UTA Arad, în timp ce Peteleu are 11, iar Melinte, 15. Niciunul nu a dat vreun gol sau assist pentru ”Bătrâna Doamnă”, astfel că cei trei jucători au devenit liberi de contract și ar putea semna înțelegeri cu Dinamo.

 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | NOI AMĂNUNTE DESPRE VIITORUL LUI DINAMO: „DE UNDE SĂ DEA ȘI SUPORTERII ATÂȚIA BANI?”

nelut rosurealitateauta aradmelinteliber de contractdinamopeteleu