EXCLUSIV | Noi amănunte despre viitorul lui Dinamo: „De unde să dea și suporterii atâția bani?”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 13 iunie 2021, ora 20:10,
dinamo suparare
dinamo suparare

Dinamo pare că nu reușește să treacă peste problemele din ultimul an, iar suporterii-acționari ai „câinilor” au anunțat că se fac eforturi considerabile pentru ca echipa să poată începe următorul sezon competițional!

„Alb-roșii” au izbutit grație ultimelor rezultate înregistrate în play-out să se salveze de la retrogradarea în Liga a 2-a, însă se pare că vor avea aceleași probleme și în noul sezon competițional. În urmă cu puțină vreme, fanii din DDB, singurii care mai țin clubul în viață în momentul de față, au transmis că situația este în continuare una delicată, astfel că au nevoie cât mai repede de un investitor potent financiar.

 

Despre situația de la Dinamo a vorbit și fostul mare arbitru român, Ion Crăciunescu, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă. Crăciunescu este de părere că lucrurile se vor complica și mai mult pentru dinamoviști în perioada următoare. Totodată, fostul central a mărturisit că nu înțelege cu Federația Română de Fotbal le-a permis spaniolilor să preia Dinamo fără a prezenta o anumită garanție financiară.

„Uitați-vă ce se întâmplă la Dinamo. Acolo sunt lucruri de neimaginat. Noi nu avem reguli în țara asta, vedem cum și-au bătut joc acești spanioli de tot ce este acolo.Sunt acești suporteri care se chinuie din greu să facă ceva, dar de unde să tot dea săracii permanent acele sume de bani? Spaniolii ăștia trebuiau verificați înainte, dar din păcate nu le-a zis nimeni nimic și fiecare poate veni să ne păcălească așa.

 

Citește și VEDETA MACEDONIEI DE NORD, DESPRE FANII LUI DINAMO: „AU FĂCUT O ATMOSFERĂ INCREDIBILĂ”

 

Am văzut mai nou că Negoiță trebuie să îi dea acceptul acestui Cortacero dacă vrea să vândă clubul. Păi ce legătură mai are Negoiță acum? Știți care este nenorocirea cea mai mare la Dinamo? Să dea Dumnezeu să nu fie așa, dar să vedem. Lucrurile se agravează din ce în ce mai mult pentru că acești spanioli au făcut contracte incredibile cu jucătorii veniți de acolo și să vedeți ce o să vină de acum înainte din partea acelor fotbaliști. Este incredibil și nu pot să îmi imaginez ce fel de țară suntem noi! Cei de la FRF nu au nicio treabă și LPF nu pot face nimic în această situație.”,a spus Ion Crăciunescu, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

 

Citește și EXCLUSIV | CANDIDAT SURPRIZĂ LA ȘEFIA FRF! PROPUNEREA FĂCUTĂ ÎN DIRECT LA TV

ion craciunesculiga 1dinamorealitateadeclaratii